شناسهٔ خبر: 67595544 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

چرا غفلت از علوم شناختی، جوامع مختلف را استعمارزده می‌کند؟

شماره پنجم مجله خردورزی ویژه تیرماه ۱۴۰۳ با تیتر اصلی «تهاجم شناختی در کمین، چرا غفلت از علوم شناختی، جوامع مختلف را استعمارزده می‌کند؟» به مدیرمسئولی رفیع‌الدین اسماعیلی و سردبیری مجید رحیمی منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شماره پنجم مجله خردورزی ویژه تیرماه 1403 با تیتر اصلی «تهاجم شناختی در کمین، چرا غفلت از علوم شناختی، جوامع مختلف را استعمارزده می‌کند؟» به مدیرمسئولی رفیع‌الدین اسماعیلی، سردبیری مجید رحیمی، مدیریت هنری عرفان‌خلیلی‌فر و به‌همراه طرح جلدی از آرش فروغی منتشر شد.

خردورزی در این شماره تلاش کرده است با هدف تبیین ضرورت علوم شناختی و بررسی جایگاه آن در ایران و جهان، ذیل شش پرونده ماهیت علوم شناختی، فلسفۀ علوم شناختی، الهیات و علوم شناختی، علوم شناختی در ایران و جهان، وضعیت‌سنجی علوم شناختی و پروندۀ ویژه بررسی فعالیت‌های علمی شهید محسن فخری‌زاده در حوزۀ علوم شناختی و فناوری‌های نوین بپردازد، همچنین برخی از عناوین طرح‌شده در این شماره عبارت‌اند از: نسبت علوم اعصاب و ارادۀ آزاد، نقش مطالعات بدنمندی در تبیین و تبلیغ دین، علوم شناختی و تجربۀ نزدیک به مرگ و مغز، نقد تلقی افواهی از آزمایش‌های شناختی مرتبط با مفاهیم دینی، بررسی تعامل انسان و ماشین، اولویت‌های فناورانه در زیست‌بوم علوم شناختی، رویکرد پدیدارشناختی در علوم شناختی، بازخوانی و ارزیابی خبرگانی سند توسعۀ علوم شناختی،   ظرفیت‌های فلسفۀ اسلامی برای تحول علوم شناختی و... .

پنجمین شماره از مجله خردورزی همراه است با آثار و گفتگوهایی از: مهدی گلشنی، احسان رضایت، عبدالحسین خسروپناه، جواد حاتمی، ابراهیم آزادگان، محمد خندان، محمدسادات منصوری، هدایت صحرایی، لیلا اردبیلی، حسن صبوری مقدم، قاسم ترخان، ابراهیم اصولی، سعید باقری، رحمان شریف‌زاده و... .

مجله خردورزی پس از انتشار چهارده پیش‌شماره به‌‌صورت دیجیتال، مجوز چاپ مجله گرفت. از شماره پانزدهم این مجله به‌صورت چاپی منتشر شد که از سوی مسئولان شماره اول نام گرفت.

انتهای پیام/+

نظر شما