شناسهٔ خبر: 67594397 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

چند دستورالعمل نوشیدنی خوشمزه با هندوانه

آیا می‌خواهید نوشیدنی ورزشی خود را تهیه کنید؟ این فرصتی عالی است، زیرا هندوانه علاوه بر مواد مغذی حاوی قند طبیعی است که انرژی مورد نیازتان را تامین می‌کند و حاوی فیبر است که از برخورد سریع آن انرژی به سیستم گردش خون جلوگیری می‌کند. هندوانه برای تهیه نوشیدنی خنک کننده به منظور سرحال شدن در فصل تابستان گزینه‌ای عالی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرارو از واشنگتن پست، شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام خوردن هندوانه پس از اتمام کارتان با گوشت میوه آب باقی مانده آن را نیز نوشیده باشید. خب، طبیعی است، زیرا هندوانه شیرین، آبدار و باطراوات میوه‌ای عالی برای استفاده در تهیه نوشیدنی‌ها می‌باشد.

نوشیدنی ورزشی با هندوانه

آیا می‌خواهید نوشیدنی ورزشی خود را تهیه کنید؟ این فرصتی عالی است، زیرا هندوانه علاوه بر مواد مغذی حاوی قند طبیعی است که انرژی مورد نیازتان را تامین می‌کند و حاوی فیبر است که از برخورد سریع آن انرژی به سیستم گردش خون جلوگیری می‌کند. هندوانه برای تهیه نوشیدنی خنک کننده به منظور سرحال شدن در فصل تابستان گزینه‌ای عالی است. بخش عمده این میوه را آب تشکیل می‌دهد در نتیجه نوشیدنی‌ای فوق العاده آبرسان است. هندوانه حاوی منیزیم، پتاسیم، کلسیم، آنتی اکسیدان‌های فراوان و ویتامین‌های ث و آب است. مدت زمان نگهداری نوشیدنی ورزشی تهیه شده از هندوانه در یخچال تا دو روز است.

مواد مورد نیاز:

  • ۲ فنجان هندوانه بدون هسته‌ای و بدون پوست
  • ۲ لیوان آب
  • ۱ عدد لیموترش کوچک، پوست کنده شده و برش داده شده
  • ۸/۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ برگ نعنا بزرگ (اختیاری)
  • یخ

طرز تهیه:

در مخلوط کن هندوانه، آب، لیموترش، نمک و نعناع (در صورت استفاده) را مخلوط کنید تا یکدست شده و خوب ترکیب شود. برای سرو چهار لیوان را با یخ پر کنید و نوشیدنی را در لیوان را بریزید. این نوشیدنی حاوی ۲۵ کالری، ۷ گرم کربوهیدرات، ۷۰ میلی گرم سدیم و ۵ گرم قند است.

موکتل هندوانه به همراه خیار و زنجبیل

این موکتل کلاسیک انگلیسی طعم هندوانه را با خیار و زنجبیل همراه می‌کند. این موکتل را می‌توان ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرد. پیش از استفاده آن را تکان دهید.

مواد مورد نیاز:

  • ۲ تا ۳ عدد خیار
  • یخ هندوانه (اختیاری)
  • ۵۹ میلی لیتر آب هندوانه تازه
  • ۵۶ تا ۸۵ گرم زنجبیل
  • ۱ برش خیار
  • چند عدد نعناع و یا ریحان برای تزئین

طرز تهیه:

یک لیوان را با تکه‌های یخ پر کنید. خیار، آب هندوانه و زنجبیل را در مخلوط کن با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید. شما می‌توانید درون آن از یک برش هندوانه فریز شده که یخ زده نیز استفاده کنید. یخ‌های هندوانه علاوه بر خنک نگهداشتن نوشیدنی، طعم و مزه بیش تری به آن می‌بخشند. این نوشیدنی حاوی ۱۸۰ کالری، ۱۱ گرم کربوهیدرات، ۶ میلی گرم سدیم، ۳ گرم فیبر و ۱۰ گرم قند است.

موکتل هندوانه با نعناع

این موکتل با استفاده از ترکیب هندوانه و نعناع بسیار خوش طعم است.

مواد مورد نیاز:

  • ۶ تا ۸ برگ نعناع
  • ۳۵ میلی لیتر سیروپ ساده
  • یک فنجان تکه‌های هندوانه بدون هسته‌ای

طرز تهیه:

برگ‌های نعناع و هندوانه و سیروپ ساده را در مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا صاف شود. مخلوط را خوب تکان دهید و همراه با یخ در لیوان سرو کنید. برای تهیه سیروپ ساده نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. ترکیب را به آرامی به جوش آورده سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۵ دقیقه روی شعله قرار دهید. سپس آن را به ظرف ضد حرارت منتقل کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. این موکتل ۲۰۰ کالری، ۱۱ گرم کربوهیدرات و ۱۰ گپرم قند دارد.

موکتل هندوانه و ریحان

از این نوشیدنی با طراوت و گیاهی در تابستان لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

  • گوشت یک هندوانه متوسط به تکه‌های خرد شده (حدود ۱۶ فنجان)
  • ۱ فنجان آب لیموترش ساده (از ۴ تا ۶ لیموترش)
  • ۸۵ گرم زنجبیل تازه پوست کنده (۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۲ قاشق چایخوری)
  • ۳/۱ پیمانه شکر
  • ۴/۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ۱۶ برگ ریحان به علاوه تعدادی بیش‌تر برای تزئین
  • ۴ لیوان آب

طرز تهیه:

نیمی از هندوانه، آب لیموترش، زنجبیل، شکر، نمک و برگ‌های ریحان را در یک مخلوط کن پرقدرت با یکدیگر مخلوط کرده و این کار را با سرعت بالا به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که یکدست شود انجام دهید. مخلوط را از طریق یک صافی مشبک درون یک کاسه بزرگ بریزید و از یک کاردک انعطاف پذیر برای فشار دادن مخلوط استفاده کنید. مواد جامد را دور بریزید. این کار را با باقی مانده میوه، آب، زنجبیل، شکر، نمک و ریحان تکرار کنید. آب صاف شده را به پارچ منتقل کنید. آب را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. موکتل را در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. برای سرو در لیوان‌های پر از یخ بریزید و با ریحان تزیین کنید.

نظر شما