شناسهٔ خبر: 6753580 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جهان‌صنعت | لینک خبر

اهدای پیراهن و تندیس پهلوانی به محمدجواد ظریف

صاحب‌خبر - تندیس و پیراهن پهلوانی در مراسم روز ملی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای به محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران اهدا شد. مراسم روز ملی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای به مناسبت هفته‌ پهلوانی در سالن آمفی تئاتر دانشکده تر‌بیت ‌بدنی د‌انشگا‌ه تهران برگزار شد.
به گزارش ایسنا،در این مراسم تندیس و پیراهن پهلوانی که در ضیافت رییس‌جمهور با ورزشکاران و روسای فدراسیون‌ها به امضای ورزشکاران و روسای فدراسیون‌ها رسیده بود به پاس زحمات محمدجواد ظریف و تیم هسته‌ای کشور به وزیر امورخارجه اهدا شد. همچنین تندیس پهلوانی به صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و عباس زندی پهلوان سابق کشور اهدا شد.
جدا از محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، صالحی رییس سازمان انرژی اتمی، عباس زندی پهلوان سابق کشور، کیومرث‌هاشمی رییس کمیته ملی المپیک، محسن مهرعلیزاده، رییس فدراسیون بین‌المللی زورخانه‌ای، محمدرضا عارف معاون اول دولت هفتم و رضا سوخته سرایی قهرمان سابق کشتی جهان هم در این مراسم حضور داشتند. در این مراسم از 19 مربی مروج ورزش پهلوانی و پنج فدراسیون نیز تقدیر و تشکر شد.

برچسب‌ها: