به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و چهارمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران در سالن جلسات ورزش و جوانان کردستان برگزار شد.
در این دوره بیش هزار و ۵۷۰ نفر به صورت حضوری و غیرحضوری در بستر فضای مجازی و به شیوه آنلاین از مطالب آن بهره مند شدند.
چهل و چهارمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران به همت معاونت امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان کردستان و با حمایت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان به صورت ملی برگزار شد.
در روز اول این رویداد دکتر احمد امانی عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان با موضوع «چرا و چگونگی فرآیند مشاوره ازدواج» و دکتر خلیل رنجبر استاد دانشگاه فرهنگیان با موضوع «ویژگیهای دوران نوجوانی و جوانی» به ایراد سخنرانی پرداختند.
تدریس روز دوم این دوره با موضوع «اختلال نقص توجه همراه بیش فعالی بزرگسالان» برعهده «فایق یوسفی» روانشناس و استاد تمام گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بود.
مدرس این دوره با اشاره به اینکه اختلال نقص توجه همراه بیش فعالی یک نوع بیماری پزشکی است که منجر به فعالیتهای حرکتی غیرهدفمند و پرخاشگری در افراد خواهد شد، گفت: این مساله باعث بروز مشکلات زیادی برای فرد در تعامل با خود و اجتماع و همچنین مشکلات تحصیلی و شغلی میشود.
وی با تشریح عوامل مسبب این اختلال در افراد تصریح کرد: طبق نظریهها و تحقیقات رایج این اختلال تا حدود زیادی موروثی بوده و پس از تشخیص توسط روانپزشک باید برای درمان و کم کردن اثرات آن اقدام کرد.
گفتنی است؛ این دوره آموزشی طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۱۳ و ۱۴ تیرماه در سنندج برگزار شد.
نظر شما