شناسهٔ خبر: 67517242 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه نسل‌فردا | لینک خبر

در فصل تابستان از مصرف چای و قهوه بپرهیزید

نویسنده : فاطمه براتی / گروه جامعه

صاحب‌خبر - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: منظور از مصرف مایعات در این فصل نوشیدن آب است و چای، قهوه به عنوان تامین کننده آب بدن در فصل گرم سال توصیه نمی‌شود. احمد اسماعیل زاده در گفت‌وگو با خبرنگار نسل فردا با اشاره به اهمیت مصرف آب در فصل تابستان اظهار کرد: منظور از مصرف مایعات در این فصل نوشیدن آب است و چای، قهوه به عنوان تامین کننده آب بدن در فصل گرم سال توصیه نمی‌شود چون کم آبی را در بدن ایجاد می‌کند . وی ادامه داد: در فصل تابستان باید الکترولیت‌ها به علت تعریق بدن و افرادی که در برابر تابش نور خورشید مشغول کار و فعالیت هستند پتاسیم و سدیم را از دست می‌دهند و احتمال گرفتگی عضلانی در این قشر وجود دارد توصیه می‌شود پتاسیم و سدیم را از مواد غذایی دریافت کنند . مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:نمک را در حین پخت به غذا اضافه کنند میزان سدیم بدن تامین می‌شود ، همچنین ضرورت ندارد از نمک سر سفره غذا استفاده کنند و سایر مواد غذایی که مقداری سدیم در آن وجود دارد مانند نان، پنیر را مصرف کنند.وی افزود: پتاسیم یکی از الکترولیت های مهم در عملکرد سیستم ایمنی و عصبی بدن است که در انواع میوه‌ها وجود دارد. اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع میوه ها و سبزی‌ها در فصل تابستان میزان سه تا چهار واحد میوه را در طول روز استفاده کنند ، همچنین مصرف میوه‌هایی که رنگدانه های قرمز دارند مانند: گیلاس، آلبالو و هندوانه انواع طالبی ها توصیه می‌شود این میوه های رنگی پتاسیم و آب بدن را تامین می‌کنند.

نظر شما