شناسهٔ خبر: 67503301 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

سعید جلیلی در جمع مردم کردستان:

هريک از مذاهب و قوميت‌ها براي ايران عزيز يک فرصت است

صاحب‌خبر -
هريک از مذاهب و قوميت‌ها براي ايران عزيز يک فرصت است
خبرگزاری آریا_سعید جلیلی گفت:تنوعی که در استان  کردستان وجود دارد این قدرت را به ما می‌دهد که بگوییم هریک از مذاهب و قومیت‌ها برای ایران عزیز یک فرصت است که می‌توان قدرت،‌ پیشرفت و اصالت ایران را به رخ جهانیان کشید.

به گزارش خبرگزاری آریا ازکردستان؛سعید جلیلی در بدو ورود به سنندج با حضور در گلزار شهدای بهشت محمدی سنندج به مقام شامخ شهدای کردستان ادای احترام کرد.
جلیلی همچنین با حضور بر سر مزار شهیدان نمکی در آرامستان قدیمی تایله سنندج، ارادت خود را به شهدا و خانواده‌های معظم شهیدان نشان داد.
 سعید جلیلی در دیدار مردم سنندج در سالن آزادی این شهر اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم و خدا را سپاس می‌گویم که بار دیگر در این استان اصیل، فرهنگی، مرزبان هویت و اصالت ایرانی حضور پیدا می‌کنم.
وی با پوشش لباس زیبای کردی در جمع مردم استان کردستان که در سالن آزادی شهر سنندج مورد استقبال پرشور قرار گرفت،اظهار کرد:در 10 سال گذشته این توفیق را داشتم که بارها در شهرهای مختلف استان کردستان حضور پیدا کنم و از نزدیک با شما مردم عزیز صحبت کنم.
سعید جلیلی بیان کرد:جوانان عزیز کردستان باید بدانند که در کنار همه فرصت‌های بزرگی که وجود دارد، فرصت بزرگتر خود مردم عزیز هستند. کردستان عزیز برای ما محلی است که نشان دهد چگونه اقوام و مذاهب مختلف می‌توانند نقش زیبای ایرانی را به جهان نشان دهند. تنوعی که در این استان وجود دارد این قدرت را به ما می‌دهد که بگوییم هریک از مذاهب و قومیت‌ها برای ایران عزیز یک فرصت است که می‌توان قدرت،‌ پیشرفت و اصالت ایران را به رخ جهانیان کشید.
وی افزود: یک روز به نام مذهب و یک روز به نام فلان قومیت، از اروپا و آمریکا اشک تمساح برای ما می‎ریختند اما همینها در 7 تیر 1366 سردشت ما را، زن و کود، پیرو جوان را بمباران شیمیایی کردند، نه تنها اشک نریختند بلکه حتی یک بیانیه ساده ندادند.
جلیلی گفت: دشمنان ما به دلیل کینه‌ای که از مردم ما دارند، ترک، فارس، عرب، کرد و ترکمن نمی‌شناسند و اگر دستشان برسد همه را آماج حملات خود قرار می‌دهند.
وی با بیان اینکه امروز ملت ما ایستاده و مقاومت کرده است و در لبه‌های دانش است خاطرنشان کرد: دشمنان ما نگران این هستند که ملتی با همبستگی و وحدت خود را پیدا کرده است.
وی گفت: باید این باور را داشته باشید که باید با یک جهان فرصت، یک ایران جهش و یک کردستان جهش ایجاد کنید.
جلیلی تاکید کرد: افتخار جمهوری اسلامی است که دو روز مانده به انتخابات همه دنیا چشم انتظار انتخابات است که ملت ایران چه کسی را انتخاب می کنند.
وی ادامه داد: همه فهمیده اند که حرف آخر را ملت ایران می زنند. این حق فقط در سیاسی نیست در اقتصاد هم هست این فرصتها نباید فقط برای عده ای خاص بشاد و عده ای نجومی دریافت کنند این نمی شود که 50 درصد مردم ما هرگز تسهیلات بانکی نگرفته باشند اما 10 درصد جمعیت 90 درصد تسهیلات را دریافت کنند.
جلیلی افزود: امروز در آستانه انتخاب مهم هستیم و آن این است که عده ای می گویند اگر می خواهیم مسائل مان را حل کنیم از همان 11 سال قبل می گفتند به ما رأی بدهید با چند قدرت صحبت می کنیم تا هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم اقتصاد.
وی ادامه داد: توافق کردند و امتیازات دادند طرف مقابل هم 15 بار در گزارش های آژانس تأیید کرد که ایران همه تعهدات خود را انجام داده اما طرف مقابل گفت من کلا زیر میز می زنم و کلا از توافق خارج شد.
جلیلی گفت: حالا دوباره می خواهند همان نسخه را برای کشور بپیچند نتیجه آن شد؟ می گفتند توافق می کنیم هم سانتریفیوژ بچرخد هم اقتصاد.
وی یادآور شد: سانتریفیوژها که عمدتا جمع شد و 8 سال رشد اقتصادی صفر و منفی شد آمار بیکاری در استان های مختلف افزایش یافت دلار 3 هزار تومانی شد 30 هزار تومان تورم های بالای 50 درصد آوردند.
وی گفت: مردم با انتخاب خود شهید ریسی را انتخاب کردند که ایشان ریل را تغییر داد. می گفتند 200 هزار بشکه بیشتر نمی توانید بفروشید اما اخیرا وزیر خارجه آمریکا می گوید ایران 2 میلیون بشکه نفت می تواند بفروشد و ما نمی توانیم جلوی او بایستیم اما عده ای در داخل گفتند خود آمریکا نخواست که مانع فروش نفت شود.این رویکردی است که حتی اداره امور عادی را هم نمی تواند داشته باشد.
وی ادامه داد:  شهید رییسی زمانی کشور را تحویل گرفت که روزی 700 نفر بر اثر کرونا جان می باختند و می گفتند تا زمانی که اف ای تی اف را امضا نکنیم نمی توانیم واکسن وارد کنیم اما شهید رییسی توانست.
جلیلی اضافه کرد: شهید رئیسی حرکت بزرگی را برای تعامل با جهان آغاز کرد، پروژه های معطل مانده مانند راه آهن سنندج و فرودگاه سقز و آبرسانی را انجام داد؛ چند سال پیش به مرز باشماق رفته بود و جوانانی می دیدم که کوله بری می کردند آیا نباید به جای اینکه جوان ما کوله بری کند، یک صادرکننده مهم تجاری ما باشد؟ این برنامه ای است که فرصت این کشور است.

نظر شما