∎پروپيچ رسماً استقلالي شد
مهاجم کروات با تيم فوتبال استقلال قرارداد رسمي امضا کرد.پروپيچ مهاجم کروات که هفته گذشته براي مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال به ايران آمد و با اين تيم به توافق هم رسيد با حضور در محل اين باشگاه قرارداد رسمي خود را به امضا رساند.
اين بازيکن بلند قامت که در اين مدت تمرينات اختصاصي انجام ميداد امروز به هيات فوتبال ميرود و قراردادش را با آبيپوشان ثبت ميکند.همچنين مسؤولان باشگاه استقلال خواهان صدور کارت بازي اين بازيکن نيز از طريق فدراسيون فوتبال شدند.
اميدواري کاشاني به پرسپوليس فصل جديد
رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: شخصاً به اين پرسپوليس و بازيکنان جوانش خيلي اميدوارم.به گزارش آفرينش و به نقل از تسنيم جعفر کاشاني در خصوص ديدار پرسپوليس - پديده خراسان که به تساوي 2 - 2 انجاميد، اظهار داشت: پرسپوليس در اين ديدار نمايش خيلي خوبي داشت و موقعيتهاي گل فراواني را روي دروازه حريف ايجاد کرد که عدم استفاده درست از فرصتها و يک پنالتي که داور به نفع تيم ما نگرفت باعث شد نتوانيم سه امتياز را کسب کنيم.
وي ادامه داد: شخصاً از بازي پرسپوليس راضي هستم و جوانان ما در اين مسابقه همه را نسبت به آينده اميدوار کردند. به اعتقاد من اين جوانان اگر در پرسپوليس حفظ شوند در سالهاي آينده تيم به يک جايگاه خيلي خوب در فوتبال ايران و حتي آسيا دست پيدا خواهد کرد.
لژيونر جديد فوتبال ايران
بياتي نيا در ليگ تايلند
محسن بياتي نيا مهاجم فصل گذشته تيم گسترش فولاد تبريز در حالي که دو پيشنهاد داخلي داشت هفته گذشته به دعوت باشگاه افي سي ساکت تايلند به اين کشور رفت. او پس از توافق نهايي و انجام تست پزشکي قرارداد شش ماه اي را با اين باشگاه امضا کرد.
دقيقه نود
صاحبخبر -