به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، گرسنگی در غزه مانند بمبی بیصدا آدم میکشد؛ کودکان، زنان باردار و شیرده و سالمندان بیش از دیگران در معرض خطر مرگ هستند. گرسنگی به اندازه بمب تهاجمی و کشنده است.
گرسنگی در غزه مانند بمبی بیصدا آدم میکشد؛ کودکان، زنان باردار و شیرده و سالمندان بیش از دیگران در معرض خطر مرگ هستند. گرسنگی به اندازه بمب تهاجمی و کشنده است؛ با این تفاوت که صدایی ندارد و بهصورت تدریجی جان افراد را میگیرد.تصاویری که از غزه به جهان مخابره میشود مانند صحنههایی از یک فیلم ترسناک است؛ انسانهای لاغر و رنگ پریده در حال قدم زدن در خیابانها و تلاش برای یافتن آب و غذا هستند. دلیل رنگ پریدگی و نزار بودن این افراد زندگی زیر سایه مرگ، کمبود مداوم غذا، محرومیت از خواب و رنج مداوم، از دست دادن است. در حال حاضر، آرد هم تراز با طلا شده است.
سرعت سوءتغذیه کودکان خردسال نیز شگفتانگیز است. بمباران و کشته شدن مستقیم مردم وحشیانه است، اما این گرسنگی و کوتاه کردن عمر کودکان عذابآور و پست است. این تأثیر طولانی مدت از نظر فیزیکی، شناختی و اخلاقی بر جمعیت آینده غزه خواهد داشت… همه چیز نشان میدهد که این کار عمدی و نسل کشی است.
رژیم صهیونیستی دیدگاه موعود باوری برای کنترل تمام سرزمینهای فلسطینی امروزی را دارند. آنها متوقف نمیشوند. آنها به پاکسازی قومی یا بدتر از آن، به هر چیزی که لازم باشد، اعتقاد دارند و باز هم این آمریکا است که تنها پشتیبان آنها است و این رئیس جمهور گیج و منگ آمریکا و دیگران هستند که جلوی این کشتار و گرسنگی را نمیگیرند.
رژیم صهیونیستی «فقط غیرنظامیان را هدف قرار نمیدهد، بلکه سعی دارد با آسیبرساندن به فرزندان فلسطینی، آینده مردم فلسطین» را تباه کند. مرگ و میر ناشی از قحطی و گرسنگی در غزه به دلیل محدودیتهایی است که رژیم صهیونیستی برای ورود و توزیع کمکهای بشردوستانه ایجاد کرده است. باید اقدامی برای جلوگیری از قحطی در غزه انجام داد. هشدارهای اخیر سازمان ملل در خصوص این موضوع مورد توجه قرار نگرفته است. این فاجعه به دست بشر ایجاد شده و کاملاً قابل پیشگیری است. قحطی، گرسنگی و مرگ و میر ناشی از آن در غزه به دلیل محدودیتهایی است که رژیم صهیونیستی برای ورود و توزیع کمکهای بشردوستانه ایجاد کرده است.
محمود بصل سخنگوی سازمان دفاع شهری نوار غزه در اظهاراتی بیان کرد: هدف قرار دادن آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیامی از سوی رژیم اشغالگر است مبنی بر اینکه سیاست گرسنه کردن مردم ادامه دارد. نیازهای اساسی زندگی در نوار غزه فراهم نیست و تعداد قربانیان به دلیل گرسنگی در حال افزایش است. به دلیل آمیخته شدن آب با شبکه فاضلاب، بیماریهای گستردهای در شمال نوار غزه شیوع پیدا کرده است.
از سوی دیگر مرکز حقوق بشری اروپا- مدیترانه نیز تاکید کرد که سیاستهای خرابکارانه اشغالگران همزمان با جلوگیری آنها از ورود مواد غذایی و کمکهای بشردوستانه به نوار غزه در راستای پیاده کردن سیاست گرسنگی دادن فلسطینیان و استفاده از آن به عنوان سلاح جنگی است.
این مرکز افزود: نظامیان ارتش اسرائیل به شکل برنامه ریزی شده در راستای نابودی اراضی زراعی، مرغداریها و مراکز پرورش دام حرکت کرده اند.
به گزارش این نهاد حقوق بشری، طی یک هفته بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه از جان باختن ۴ کودک به سبب گرسنگی و سو تغذیه خبر داده است؛ موضوعی که آمار قربانیان گرسنگی در نوار غزه را به ۴۰ نفر افزایش داده است.