تیمی از محققان کره جنوبی در حال تزریق سلول های گوشت گاو به دانههای برنج هستند و امیدوارند باعث تحول نحوه تغذیه در جهان شوند.
به گزارش عصرایران به نقل از ژاپن تایمز، این برنج که تقریبا صورتی است، با سلولهای ماهیچه ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.
هونگ جی کی و تیمش معتقدند که برنج به اصطلاح گوشتی او راهی اخلاقی و دوستدار محیط زیست برای دریافت پروتئین است.
این محقق دانشگاه یونسی کره جنوبی گفت: با استفاده از گوشت پرورش یافته میتوانیم پروتئین گیاهی را بدون کشتار دام به دست آوریم.
بسیاری از کمپانیهای جهان مدتها است که به به دنبال تجاری سازی جایگزینهای گوشت از طریق گیاهی یا کشت سلولی هستند.
جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.
ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
کانال عصر ایران در تلگرام
بیشتر بخوانید:
تولید غذا از هوا و میکروب/ جایگزین خوب برای شیر و تخم مرغ (فیلم)
جایگزین هایی برای گوشت
کاهش مرگومیر با پروتئینهای جایگزین گوشت گاو
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران