شناسهٔ خبر: 67322642 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کارشناس مسائل سیاسی:

عملکرد کاندیداها را مورد بررسی قرار دهید

شهرکرد-کارشناس مسائل سیاسی گفت: مردم ما نشان داده‌اند که به یک بلوغ سیاسی خوبی رسیده اند و دیگر به وعده‌ها توجه نمی‌کنند و عملکرد کاندیداها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

صاحب‌خبر -

فریدون طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این انتخابات بسیار متفاوت‌تر از انتخابات‌های گذشته بود، هرچند که انتخابات در ایران همیشه یک حساسیت خاصی دارد، در این انتخابات ریاست جمهوری که از ویژگی‌های خاصی برخوردار بود خیلی‌ها تلاش می‌کردند تا انتخابات را تحریم کنند و یا مردم را از حضور در پای صندوق‌های رأی ناامید کنند.

وی افزود: از دشمنان انقلاب اسلامی و استکبار انتظاری غیر از این نمی‌رفت اما یکسری افرادی هم که اشتباهات بزرگی داشتند به زعم اینکه خودشون از همین مسیر انتخابات و اعتماد مردم بزرگ شدند و همین افراد انتخابات را نیز تحریم کردند.

طاهری عنوان کرد: مردم نشان دادند که واقعاً با بصیرت اند و دلسوز ارزش‌های انقلابی و دینی هستند، همانگونه که حضرت امام (ره) فرمودند که این مردم از مردم صدر اسلام و کوفه آگاه ترند و یکی از مصادیق آن همین انتخابات ۲۸ خرداد ماه بود.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: علی‌رغم همه مشکلات از جمله تحریم‌ها و همین کرونا که باعث به تأخیر افتادن انتخابات در خیلی از کشورها نیز شد که موجب ریزش زیادی در مشارکت آنها گشت، اما ملت ما همه اینها را پشت سر گذاشت و گزینه‌ای را انتخاب کردند که وعده مبارزه با فساد، کنترل تورم و رفع بیکاری‌ها، دفاع از ارزش‌ها را داده بود.

وی افزود: امروز باید رئیس جمهور منتخب با پشوانه بسیار خوبی انتخاب شود.

طاهری ابراز کرد: مردم ما نشان داده‌اند که به یک بلوغ سیاسی خوبی رسیده‌اند و دیگر به وعده‌ها توجه نمی‌کنند و عملکرد کاندیداها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی بیان کرد: یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد این است که مردم به سابقه افراد و عملکرد آنها در حوزه‌های مختلف اعتماد کردند، پس مردم در این انتخابات دیگر حتی بر نگاه‌های قومیتی، وعده‌ها و تخریب‌هایی که در فضای مجازی و مناظرات شد نیز اهمتی ندادند.

وی افزود: این انتخابات یکی از بهترین انتخاباتی است که در طول این سال‌ها گذشته در نظام جمهوری اسلامی اتفاق افتاد و قطعاً یک دورانی برای برگشت به اهداف و مسیر انقلاب اسلامی که فرد سازی، جامعه سازی، دولت سازی و تمدن سازی بود است.

طاهری در پایان تصریح کرد: به نظر می‌رسد در گام دوم انقلاب این اولین انتخابی بود که به سمت مسیر اهداف انقلاب اسلامی پیش می‌رود، مردم دوست دارند دولتی بروی کار بیاد که توجهش به محرومین، کار جهادی و میدانی عمل کردن باشد، تفاوت دولتی که رئیس جمهور و دولت آن مرد میدان باشند با دولتی که مدیریت آن مدیریت میز محور و اتاق محور باشد در همین امر است.

وی عنوان کرد: انتخاب رئیس جمهوری اهل عمل و کار جهادی و در پی آن دولتی کار آمد باعث می‌شود تا کسانی که نا امید بودند و هنوز تردید دارند، دوباره امیدوار شوند، می‌توان این انتخابات را تقاطع برگشت به مسیر انقلاب اسلامی نامید.

نظر شما