شناسهٔ خبر: 6727731 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

صالحی هیچ وقت برایم خوش‌یمن نبوده است

خطیبی: در تیم رسول جر و بحث و درگیری نخواهید دید!

صاحب‌خبر -



برای رسول خطیبی سرمربی تیم فوتبال سیاه‌جامگان خیلی مهم بود که در اولین بازی خانگی و آن هم مقابل استقلال بازنده نباشد. اما اینگونه نشد و او نتیجه را واگذار کرد. خطیبی درباره بازی می‌گوید: «لازم می‌دانم بابت فوتبال زیبا و تماشایی که دو تیم ارائه دادند به جامعه فوتبال تبریک بگویم. آنهایی که این مسابقه را تماشا کردند، لذت بردند چرا که موقعیت‌های زیادی روی دروازه دو تیم خلق شد و این بازی نوید این را داد که در فصل جدید لیگ خوبی را شاهد خواهیم بود. از اینکه نتوانستیم با ارائه این بازی خوب امتیاز بگیریم ناراحتم. اولین بازی ما بسیار سخت بود. تیم ما تغییرات زیادی داشت و نیاز به زمان داریم تا به هماهنگی کامل دست پیدا کنیم. بازی خوبی که ارائه دادیم من را به آینده امیدوار کرد. تیم ما در نیمه دوم نمایش خوبی داشت». او از عملکرد تیم داوری رضایت دارد. «صالحی بهترین داور فعلی فوتبال ایران است و قضاوت او مشکلی نداشت هرچند در یک صحنه دلیر اعتقاد داشت صددرصد روی وی مرتکب خطای پنالتی شده‌اند. ایشان داور خوبی هستند اما هیچ وقت برای من خوش یمن نبوده است!
یکی از خبرنگاران که حساسیت بسیاری هم به تیم شهرش دارد وقتی از رسول خطیبی چرایی جر و بحث‌های گاه و بیگاه بازیکنانش در جریان بازی را می‌پرسد با این پاسخ روبه‌رو می‌شود: «نه، این سوال حاشیه‌ای است. در تیم رسول خطیبی از این اتفاق‌ها نمی‌افتد. کدام حاشیه‌؟! من چنین چیزی را ندیدم و به شما اطمینان می‌دهم از این اتفاقات رخ نخواهد داد.»
***
آقا رسول که مربی خوش آتیه و خوبی است البته باید بداند که در جریان بازی شاید دور از چشم او بازیکنان با هم جر و بحث‌هایی داشتند که باید در قامت سرمربی سیاه‌جامگان قادر به کنترل و جلوگیری از تکرار این وقایع باشد. خطیبی باید به دقت برخی وقایع را رصد کند. تیم او تیم خوش‌آتیه‌ای است.
مشهدی‌ها انتظار می‌کشند سیاه‌جامگان در هیبت‌ همان ابومسلم قدیم ظاهر شود و تیمی باشد مانند تیم رویایی ابومسلم که میان مشهدی‌ها از محبوبیت فراوانی برخوردار بود. خطیبی با انگیزه وارد مشهد شده و سخت کار می‌کند اما برای اینکه مشهد را به رویایش که همانا داشتن تیمی با ظرفیت‌های ابومسلم سابق است، برساند نیاز به دقت و رصد بیشتری دارد. اینکه یکی از خبرنگاران خوشنام و با سابقه شهر مشهد جزییات را می‌بیند و در نشست خبری درباره‌اش از رسول خطیبی سوال می‌پرسد و با تکذیب سرمربی سیاه‌جامگان مواجه می‌شود، این نشان می‌دهد برخی رفتارهای بازیکنان از چشم آقا رسول نهان می‌ماند. خطیبی باید فیلم بازی تیمش مقابل استقلال را ببیند. البته که تیم او به لحاظ فنی قابل قبول جلوه کرد و تیمی بود خوش‌آتیه و امیدوارکننده اما این حرکات نیز در سیاه‌جامگان که مدیرعاملش شدیدا تاکید دارد اخلاق پهلوانی را رعایت کند، نباید جایی داشته باشد.