فارس، يحيي گلمحمدي بعد از شکست يک بر صفر تيمش مقابل ملوان، گفت: به ملوان و مردم خوب انزلي تبريک ميگويم. ملوان امروز به خوبي دويد. امروز به من چيزي ثابت شد که در فوتبال ايران مسائلي هست که دوست ندارم اسمش را واقعيت بگذارم. متاسفانه نتايج در زمين رقم نميخورد که اين مسئله را امروز حس کردم.
وي افزود: ديروز وضعيت چمن ورزشگاه را ديدم. مطمئن بودم که بايد چمن کوتاه شود در جلسه قبل از بازي هم اين مسئله را بيان کردم اما گفتند داور بايد در اين مورد اظهار نظر کند. داور گفت نيازي به تغيير نيست اما ما اين مسئله را ديديم که چمن بلند است.. به رئيس هيأت فوتبال و نماينده فدراسيون هم گفتم اين مورد را گفتم اما آنها اعلام کردند که نيازي به کوتاه کردن چمن نيست.
سرمربي ذوب آهن تصريح کرد: در مورد انتخاب داور سوال دارم همين داور در بازي رفت سال قبل ما در آزادي پنالتي گرفت که خنده دار بود. اين مسئله جاي سوال دارد. او امروز هم پنالتي گرفت که عجيب بود. بازيکن ملوان نيفتاده او خطا گرفت. نميتوانم با اين مسائل مبارزه کنم چون اين موارد دست من نيست بازيکنانم تلاش کردند اما نتيجه در جاي ديگري رقم خورد.
خبرنگاران در پايان کنفرانس سوالات زيادي از سرمربي ذوب آهن داشتند اما او ترجيح داد صحبتي نکند و سالن را ترک کرد.