شناسهٔ خبر: 672581 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کمیساریای حقوق بشر اقدام اسرائیل در نقض «تعمدی» قوانین بین‌الملل را محکوم کرد

خبرگزاری تسنیم: کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل اقدام اسرائیل در نقض تعمدی قوانین بین‌الملل را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از اسکای‌نیوز، ناوی پیلای کمیسر ارشد کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل اقدام اسرائیل در نقض تعمدی قوانین بین‌الملل را محکوم کرد.

با گذشت 24 روز از تجاوز اسرائیل به نوار غزه هنوز چشم‌انداز روشنی برای آتش‌بس وجود ندارد و با تداوم حملات صهیونیست‌ها هر روز به شمار شهدا و زخمی‌ها افزوده می‌شود.

منابع فلسطینی گزارش دادند که صبح امروز پنج شنبه در بیست و چهارمین روز تهاجم اسرائیل به نوار غزه، چندین فلسطینی به شهادت رسیدند و به این ترتیب شمار شهدا به حدود 1400 نفر رسید و تعداد زخمی‌ها نیز به بیش از 7600 نفر رسیده است.

در طول 24 روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی بارها به مساجد، مدارس و بیمارستان‌ها حمله کرده و با نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی ده‌‌ها هزار فلسطینی را آواره کرده است.

انتهای پیام/ع