به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین ، خبرها حاکی از قطع برق در این منطقه است . خبرنگار المیادین از حمله امروز هواپیماهای سعودی به پایگاه هوایی العند در استان لحج و حمله ای دیگر به منطقه لودر در استان ابین در جنوب یمن خبر داد .
ارتش و کمیته های مردمی یمن به تلافی حملات هوایی جدید سعودیها به این کشور یازده فروند موشک صد و هفت به منطقه غرف الشیخ در جیزان عربستان شلیک کردند.
جنگنده های متجاوز سعودی ـ آمریکایی امروز هم با تجاوز به یمن ، مناطق مختلف استانهای عدن ، مأرب ، حجه ، لحج و صعده را آماج حملات خود قرار دادند.
جمعی از کارگران کارخانه سیمان یمن هم با تجمع مقابل مقر سازمان ملل با محکوم کردن این حملات غرامت خرابی و تعطیلی کارخانه ها و بیکاری خود را خواستار شدند.
دانلود