به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا، نامزد انتخابات ریاستجمهوری:آنچه بر خانوادهها و مردم ما گذشته است این بوده ذره ذره قدرت خرید خانوادهها کاهش پیدا کرده است.
حقوق کارگران و کارمندان به وسط ماه نمیرسد.
جاماندگی حقوق و دستمزد نیروی کار را شاهد بودهایم و افزایش حضور مهاجران غیرقانونی را داشتیم که رقیب بازار کار نیروی انسانی بودند.
دولت باید سرمایهگذاری میکرده که خودش بدهکار بوده است.
هزینههاش به دلیل ناترازیهای انرژی و صندوقهای بازنشستگی افزایش پیدا کرده است و بخش خصوصی انگیزه لازم را برای سرمایهگذاری نداشته است.
جبران کاهش ارزش یارانهها به کسری بودجه منجر شده است
«قاضیزاده» نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
در مورد پرداخت یارانهها ارزش آن کم کم کاهش پیدا کرده است و از زمان آغاز که معادل ۴۵ دلار بوده در طی زمان کم شده است که دولت ها سعی کردهاند جبران کنند، چون تورم همیشه به صورت فزاینده بوده دولت نمیتوانسته مابه التفاوت را تامین کند، باعث کسری بودجه دولت و تورم مجدد میشود.
ثابت نگه داشتن قیمت انرژی و یارانه انرژی یکی از مشکلات دیگر اقتصادی است که باعث افزایش شدت مصرف انرژی، هدررفت بالا و قاچاق انرژی شده است.
اقداماتی که دولتها انجام دادند برای مقابله با ناترازی انرژی مثل اعمال سقف ۴۰ لیتر برای بنزین و تغییر ساعات اداری یک سطحی از جبران را توانسته انجام دهد و شاید در آینده با مشکل مواجه شویم.
قاضیزاده: ارز ترجیحی را حذف میکنم
«قاضیزاده» نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
راهکار ما برای اصلاح امور، مردم هستند. وقتی از دولت خانواده صحبت می کنیم نقطه مورد توجه ما خانوار است.
سه تا هدف داریم که سه هدف برنامه هفتم است، نخست مهار پایدار تورم و رسیدن به ۸ درصد، ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال به میانگین ۸ درصد و رفع فقر مطلق جزو برنامه جدی ماست.
بازار رسمی ارز را باید راه بیندازیم و ارز ترجیحی را باید حذف کنیم و شکاف نرخ مرکز مبادله ارز و طلا رسمی را باید کاهش دهیم.
∎