شناسهٔ خبر: 67179346 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

آخرین اخبار انتخابات 1403؛ زاکانی: مشکلات مردم حل شدنی است/ وعده قاضی‌زاده‌ هاشمی به رانندگان تاکسی‌های اینترنتی/ پزشکیان: توجه به منافع «اقلیت» و «یکدست‌سازی» را منشا مشکلات کشور می‌دانم/ قالیباف: نقش فرهنگ در دولت ما اساسی است

صاحب‌خبر -

شفقنا- تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری نهم امروز هم در صداوسیما ادامه دارد و تحلیلگران و فعالان سیاسی نیز مشارکت در این دوره از انتخابات را «بالا» تحلیل می کنند.

به گزارش شفقنا در ادامه این گزارش برخی اخبار انتخابات ریاست جمهوری را می خوانید:

پزشکیان: توجه به منافع «اقلیت» و «یکدست سازی» را منشا مشکلات کشور می دانم

مسعود پزشکیان نوشت: «اگر به دنبال منافع یک اقلیّت باشیم؛ معنای اجماع، ایجاد هم‌نظری و یکدست‌سازی است. اگر دنبال منافع ملی باشیم، شنیدن تمام نظرات کارشناسی و رسیدن به بیشترین تفاهم روی راه حلها در میان تنوع نظرات، یک دستاورد است. من روش دوم را برگزیده‌ام و دیدگاه اول را منشا مشکلات کشور می‌دانم.»

اعلام حمایت حزب کارگزاران سازندگی از پزشکیان

حزب کارگزاران سازندگی با صدور بیانیه‌ای از کاندیداتوری «مسعود پزشکیان» در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری حمایت کرد.

برنامه های تبلیغاتی کاندیداهای ریاست جمهوری در تلویزیون

تبلیغات رادیویی و تلویزیونی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعداز ظهر امروز (جمعه) ادامه خواهد یافت.

به گزارش شفقنا، «سعید جلیلی» از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶ مهمان برنامه «میزگرد سیاسی» شبکه سه سیما خواهد بود.

«مصطفی پورمحمدی» نیز از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۸:۳۰ برنامه‌های انتخاباتی خود را در برنامه «صف اول» شبکه خبر تشریح خواهد کرد.

همچنین «مسعود پزشکیان» در برنامه «با مردم» از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۱۹ در شبکه یک سیما حضور خواهد داشت.

«سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ در برنامه «میزگرد فرهنگی» شبکه دو سیما، «علیرضا زاکانی» از ساعت ۲۲ تا ۲۲:۴۵ در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر و «محمدباقر قالیباف» از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ در برنامه میزگرد اقتصادی شبکه یک سیما، به تشریح برنامه‌های انتخاباتی خود خواهند پرداخت.

مناظره‌های انتخاباتی نامزدهای انتخابات روزهای دوشنبه (۲۸ خرداد)، پنج‌شنبه (۳۱ خرداد)، جمعه (اول تیر)، دوشنبه (۴ تیر) و سه‌شنبه (۵ تیر) از ساعت ۲۰ تا ۲۴ برگزار خواهد شد.

پزشکیان: اگر جلوی تورم گرفته نشود با مشکل زیادی مواجه خواهیم شد

دکتر مسعود پزشکیان در برنامه میزگرد اقتصادی گفت: کارمندان دیگر نمی توانند راحت زندگی کنند. خانه نمی توانند اجاره کنند. بازنشسته ها گرفتار هستند و قدرت خرید ندارند. با پولی که می گیرند به خاطر تورم وحشتناک زندگی خودشان را تامین کنند. همه نگران و ناراضی هستند. اگر جلوی تورم گرفته نشود با مشکل زیادی مواجه خواهیم شد. این گرانی و مشکلات کمر مردم را خرد کرده است.

این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اهداف سند نهایی چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران گفت: تمام دولت ها قرار بود ما را به این سیاست ها برسانند. چرا نرسیدیم؟ چون الزامات را رعایت نکردیم. یک عده به اسم کارشناس در سیستم هستند و کارشناس نیستند.

وی ادامه داد:‌ سازمان امور مالیاتی خودش کمر تولید کننده را می شکند. وزارت صنعت و معدن هر روز یک بخشنامه ای صادر می کند و تولید کننده نمی داند چه خاکی بر سرش بریزد. تولید کننده نمی داند اگر سرمایه گذاری کند فردا چه بلایی سرش می آید.

وی با انتقاد از قوانین خلق الساعه و آدم های غیرکارشناس تاکید کرد: هیچ بیماری امکان ندارد وقتی مریض شد دنبال پزشک هم حزبی بگردد. ما دنبال کارشناس نگشتیم و آدم هایی را سر کار گذاشتیم که این کاره نبودند. خب معلوم است که نمی توانند راه حل بدهند. روابط خارجه را باید بدون تنش کنیم و با همه دعوا نکنیم. آدم هایی که آنجا نشستند بلد نبودند بروند صحبت کنند. متن خبر

اعضای ستاد انتخابات پورمحمدی منصوب شدند

سید شهاب‌الدین صدر رئیس ستاد انتخابات ریاست‌جمهوری مصطفی پورمحمدی، طی احکامی اعضای ستاد انتخاباتی این نامزد را منصوب کرد.

بر این اساس، مسعود زریبافان (معاون امور استان ها)، نیره قوی (معاون امور بانوان)، متین منتظمی (معاون امور دانشجویان)، فرید شهاب (معاون امور جوانان)، محمدرضا اتفاق کهنموئی (معاون امور هماهنگی و پشتیبانی)، نوشین احمدی (رییس کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی) منصوب شدند.

«مقیمی» مشاور عالی پزشکیان شد

طی حکمی از سوی مسعود پزشکیان، محمد حسین مقیمی به عنوان مشاور عالی وی و رئیس ستاد امید منصوب شد.

جلایی پور: مشارکت در انتخابات بالای ۶۰ درصد خواهد بود

آقای حمیدرضا جلایی پور تحلیل‌گر مسائل سیاسی در گفت‌ وگو با ایلنا گفت: به نظر می‌رسد یک طرف ثابت مبارزه انتخاباتی آقای پزشکیان و طرف مقابل قالیباف و یا جلیلی است.

وی ادامه داد: به دلیل آنکه انتخابات رقابتی شد، مشارکت بالا می‌رود و در آن صورت هم دولت و هم ملت برنده‌اند. ضمنا راه نجات کشور «دولت یکدست» نبود، راه نجات کشور «وقوع انقلاب دیگری» هم نبود. راه نجات کشور «اصلاحات» بود و است. با این انتخابات دوباره اصلاحات در ایران جان می‌گیرد و براندازی به حاشیه می‌رود. این یعنی مجددا سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان بازآفرینی می‌شود. پزشکیان هم تنها لازم است که دنبال تحقق شعارهای خود در این انتخابات باشد و بعد از آن همه سود می‌برند.

وی افزود: به نظر می‌رسد مشارکت به پنجاه و پنج درصد برسد و اگر مناظره‌ها خوب انجام شود و بخشی از مردم ناامید پای صندوق رای بیایند، مشارکت از شصت درصد هم بالاتر می‌رود.

وی درپایان گفت:  به نظر من همه ایرانیان اعم از هر قوم و فرهنگی که قصد رای دارند، با علاقه به پزشکیان رای خواهند داد.

«سعید اخروی» رئیس ستاد مردمی قالیباف شد

آقای عبدالرحمن معاشر دبیرکل جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی در حکمی «سعید اخروی» را به عنوان رئیس ستاد مردمی قالیباف منصوب کرد.

همایش انتخاباتی زنان با حضور پزشکیان برگزار می‌شود

مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع زنان و دختران از برنامه‌های خود برای آنها خواهد گفت.

این همایش روز جمعه ۲۵ خرداد ماه ساعت ۱۵ در تهران، سعادت آباد، بلوار قیصر امین پور، بلوار جوریکی، نبش خیابان حسینی ساختمان تشریفات برگزار خواهد شد.

همچنین در ادامه همایش بزرگ فرهنگیان «برای ایران» با حضور مسعود پزشکیان فردا ساعت ۱۸ در همان محل برگزار خواهد شد.

زاکانی: مشکلات مردم حل شدنی است

آقای علیرضا زاکانی در حاشیه سفر تبلیغاتی به قم گفت: مهمترین خواسته مردم از من تحقق عدالت و آزادی است و به دنبال آن، حرکت در مسیر استقلال کشور باید بیش از پیش در آینده رقم بخورد. سفره مردم کوچک شده اما باید گره‌گشایی کنیم تا از این طریق به معیشت و زندگی مردم کمک شود. کشور باید در ابعاد مختلف پیشرفته و آباد شود.

وی عنوان کرد: مشکلات مردم حل‌شدنی است اما تنها نیازمند یک برنامه‌ریزی جامع و داشتن اطلاعاتی دقیق از تمام نیازهای کشور است.

شبکه تلوبیونی حجت‌الاسلام پورمحمدی افتتاح شد

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی با حضور در استودیو اختصاصی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، شبکه اینترنتی خود را افتتاح کرد.

وعده قاضی‌زاده‌ هاشمی به رانندگان تاکسی‌های اینترنتی

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در شبکه ایکس نوشت: «بر مهمی از حمل و نقل عمومی کشور، امروز بر دوش شما رانندگان عزیز تاکسی‌های اینترنتی است و مردم بدون زحمات شما به مقصد نمی‌رسند.

در ‎دولت خانواده مشکل بیمه و سهمیه بنزین خانواده بزرگ فعالان سکوهای برخط حمل و نقل را حل خواهم کرد.»

قالیباف: نقش فرهنگ در دولت ما به عنوان دولت خدمت و پیشرفت، اساسی است

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ با حضور در برنامه تلویزیونی «میزگرد فرهنگی»، اظهار کرد: موضوع فرهنگ از موضوعات مهم و اساسی هر جامعه است. نام دولت را «خدمت و پیشرفت» انتخاب کردیم و بر این باوریم وقتی حرف از خدمت و پیشرفت می زنیم دقیقا یک برهم‌کنشی با مسائل فرهنگی و اجتماعی دارد. در واقع پیشرفت بر فرهنگ و فرهنگ بر پیشرفت و فرهنگ بر خدمت و خدمات فرهنگی اثر دارد.

وی ادامه داد: بدون پرداختن به اولویت های فرهنگی نمیتوان به پیشرفت رسید و بدون فرهنگ نمی توان کارها را به سرانجام رساند.

قالیباف بیان کرد: رهبری بیش از ۱۰ سال تاکید بر مسائل اقتصادی داشتند چون مسائل اقتصادی تاثیر بر مسائل فرهنگی می‌گذارد. وقتی از پیشرفت حرف می زنیم حرف از فرهنگ تولید و سرمایه‌گذاری است.

وی گفت: وقتی کشوری تورم بالا و بیش از یک دهه تورم زیادی دارد شرایط به گونه ای می شود که خانواده ها نمی توانند در فشارها اخلاق را رعایت کنند.

قالیباف تاکید کرد: نقش فرهنگ در دولت ما به عنوان دولت خدمت و پشرفت، اساسی است.موضوع زن و خانواده هم مهمترین موضوع در عرصه فرهنگ است و زن را مهمترین عنصر خانواده به عنوان پایه و سلول اصلی جامعه می‌دانیم. فرهنگ زنانه ترین عنصر جامعه است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره مهمترین مساله آموزش و پرورش و برنامه هایش برای شکوفایی آن گفت: در آموزش و پرورش اولین و آخرین موضوع مهم بحث مدیریت و ثبات مدیریت است.

وی ادامه داد: در ۲۰ سال گذشته قریب به ۱۷ وزیر و سرپرست تغییر دادیم لذا مدیر قوی و ثبات مهم است و ما در دولت چهاردهم مدیر قوی و ثبات می‌ آوریم.

قالیباف با بیان این‌که «سلسله مراتب در آموزش و پروش اشکال دارد»، گفت: دوعنصر معلم و مدرسه در آموزش و پروش مهم است و باید به آن باید توجه کنیم.

وی با تاکید بر لزوم توحه به معیشت معلمان گفت: این موضوع را در مجلس و در رتبه بندی معلمان دنبال کردیم.

حمایت آیت الله طاهری از سعید جلیلی

آیت‌الله طاهری نمایندهٔ استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری، حمایت خود از سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.

برچسب‌ها: