شناسهٔ خبر: 67168098 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قدردانی سرپرست حجاج از عمره گزاران ایرانی

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با قدردانی از عمره‌گزاران ایرانی بیان کرد: برخی از زائران سایر کشور‌ها به سرزمین وحی آمدند و رسوب کردند و بیش از مدت مجاز ماندند تا حج تمتع بجا آورند و تعداد بسیاری از آن‌ها به دلیل حضور غیر مجازشان از مکه اخراج شد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت عصر چهارشنبه(23 خرداد) در همایش راهنمایان حجاج 1403 در هتل «بلد الطیب» در سخنانی به آثار توجه به یاد خدا در کارها اشاره و ابراز امیدواری کرد: خداوند توفیق اخلاص در عمل را روزی خادمان ضیوف الرحمان بنماید.

 

وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران حج توصیه به یاد خدا در این سفرمعنوی را داشتند که در موقعیت و مکان‌های مختلف می‌تواند انجام بگیرد و قطعا یاد خدا در کارها و اموری که انجام می شود اثر بخش خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه تمام زندگی حضرت ابراهیم(ع) درس است ، گفت: یکی از کارهای‌ آن حضرت، هجرت برای اقامه دین خدا از شامات به این سرزمین است که سنگلاخ و کوه بود. امروز هم پس از چندین هزاره مردم از سراسر دنیا در صف حضور به این سرزمین هستند و برای آمدن به این منطقه به دلیل فراوانی زائر مسئولان کشور میزبان محدودیتهایی را  وضع کرده اند و حضور بسیاری از داوطلبان میسر نیست.


 

سرپرست حجاج ایرانی با ابراز خرسندی از اینکه عمره گزاران ایرانی سر عهد و پیمان خود مانده و همگی به کشور بازگشتند، گفت: آفرین به مردم قهرمان ایران که نزدیک هفت هزار نفر برای عمره به سرزمین وحی آمدند و تمامی آن‌ها به میهن بازگشتند درحالی که برخی از زائران سایر کشور‌ها آمدند و رسوب کردند و و بیش از مدت مجاز ماندند تا حج تمتع بجا آورند و تعداد بسیاری از آن‌ها به دلیل حضور غیر مجازشان از مکه اخراج شدند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ادامه با اشاره به چند نکته تاریخی درباره هجرت پیامبر اکرم(ص) گفت: درمسجد بیعت مردم یثرب تعهد کردند که از‌آن حضرت دفاع کنند پس از آن پیامبر که علاقه بسیاری به مکه داشتند به یثرب رفتند و در سال دوم در غزوه بدر بر مشرکین مکه پیروز شدند.


 

وی افزود: امداد الهی باعث پیروزی پیامبر و لشکر اسلام شد و بر اساس قرآن، تقوا و صبر لازمه امداد الهی هستند بنابراین شما که امدادگر هستید با صبر و تقوا می توانید موفق باشید.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت یادآور شد که باید همیشه دست توسل و نیاز به سمت خدا باشد چراکه پیامبر رحمت هم مرتب از خدا طلب کمک می‌کردند.

 

وی همچنین به بیان معانی ارشاد ،  امداد  و مرشد پرداخت و به حاضران توصیه کرد در راستای انجام وظیفه ای که بعهده گرفته اند  آگاهی خود را افزایش داده و به عنوان راهنما،  نقشه خوانی و یادگیری دستورالعمل‌ها را مورد توجه خود قرار دهند.

 

سرپرست حجاج ایرانی خطاب به راهنمایان تأکید کرد که نباید به دانش گذشته خود تکیه و اعتماد داشته باشید، آزموده‌ها را به یکدیگر منتقل کنید و پیش از همه کار‌ها آیه 44 سوره غافر« و أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ-و کارم را به خدا مى‏ سپارم خداست که به [حال] بندگان [خود] بیناست » را بخوانید و از خداوند طلب یاری کنید.

نظر شما