شناسهٔ خبر: 67125197 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه رسالت | لینک خبر

جعفر قنادباشی کارشناس مسائل غرب آسیا:

استعفاهای اخیر در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نشان از بحران غیرقابل‌حل دارد

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌وگو با‌ خبرنگار «رسالت» با اشاره به استعفای ۳ تن از اعضای ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و اثرات این شکست در روند جنگ و اهدا‌ف نتانیاهو اظهارداشت: استعفاهای اخیر در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نشانه یک بحران جدی غیرقابل‌حل است.

صاحب‌خبر -

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌وگو با‌ خبرنگار «رسالت» با اشاره به استعفای ۳ تن از اعضای ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و اثرات این شکست  در روند جنگ و اهدا‌ف نتانیاهو اظهارداشت: استعفاهای اخیر در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نشانه یک بحران جدی غیرقابل‌حل است. به‌بیان‌دیگر استعفاهای اخیر نشان می‌دهد که درون کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شکاف شکل‌گرفته و این امر قابل‌حل نخواهد بود. از طرفی دیگر به سبب آن‌که استعفاها در درون کابینه جنگی شکل‌گرفته، حکایت دارد که اهداف جنگی نتانیاهو نیز با شکست روبه‌رو شده است. 
وی بابیان این‌که اختلاف شکل‌گرفته میان کابینه رژیم صهیونیستی موجب شکست و فروپاشی این رژیم خواهد شد، افزود: اختلاف میان کابینه رژیم صهیونیستی شکل‌گرفته است و این امر به میزانی است که قابل‌حل نمی‌باشد. اکنون بنیامین نتانیاهو به بن‌بستی جدی رسیده است و هیچ روزنه‌ای برای عبور از شرایط کنونی خود ندارد. 
قناد باشی با اشاره به درخواست آمریکا برای آتش‌بس تصریح کرد: بنی گانتس موردحمایت آمریکایی‌ها قرار داشت و براین اساس نیز حضور او در کابینه جنگ به معنای تأيید سیاست‌های آمریکایی و استمرار حمایت‌هایشان بود. بر اساس این روند می‌توان اظهارداشت که به‌موجب استعفای بنی گانتس، حمایت‌های گذشته آمریکا قطع‌شده است. به‌تازگی آمریکایی‌ها پیش‌نویس قطعنامه در مجمع شورای امنیت مطرح کردند که خواستار آتش‌بس بود. 
کارشناس مسائل غرب آسیا ضمن بیان این‌که آمریکا در مقابل رژیم صهیونیستی سیاست‌های خود را تغییر داده است، همچنین خاطرنشان کرد: پس از استعفای گادی آیزنکوت و بنی گانتس به‌دلیل اختلاف‌نظر با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل بر سر جنگ غزه، وزیر هیلی تراپر از حزب اردوگاه اصلی وابسته به گانتس نیز استعفا کرد. این استعفاها نشان‌دهنده تغییر سیاست‌های آمریکا می‌باشد. قطعنامه آمریکایی‌ها که خواستار آتش‌بس فوری می‌باشند نیز حکایت ا‌ز این امر دارد. آمریکایی‌ها درگذشته بارها قطعنامه مرتبط با آتش‌بس را وتو می‌کردند، اما این‌بار خود قطعنامه را تدوین و به سازمان ملل ارائه کردند. اکنون آمریکا در مواضع خود عقب‌نشینی کرده است و با استعفای افراد کابینه جنگی که مورد تأيید آمریکا بودند، حمایت خود را نیز کاهش داده است. 
او در پایان این گفت‌وگو ضمن تأکید بر شکست سیاست‌های بنیامین نتانیاهو متذکر شد: آمریکا درمقابل رژیم صهیونیستی سیاست‌های خود را تغییر داده و از حمایت‌های همه‌جانبه صرف‌نظر کرده است. به‌موجب این روند می‌توان اظهارداشت که استعفای ۳ تن از اعضای ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی یک بحران جدی است و رژیم صهیونیستی را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده است. 

نظر شما