شناسهٔ خبر: 67090728 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

یاشار سلطانی وارد زندان شد/ جزئیاتی از پرونده: قوه قضاییه: ۱۷ شاکی دارد و به 1 سال و دوماه حبس تعزیری محکوم شده

یاشار سلطانی در پرونده‌ای که ۱۷ شاکی دارد، به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

صاحب‌خبر -
یاشار سلطانی وارد زندان شد/ جزئیاتی از پرونده: قوه قضاییه: ۱۷ شاکی دارد و به 1 سال و دوماه حبس تعزیری محکوم شده
کد خبر: 662919
|
۱۴۰۳/۰۳/۲۰ ۱۴:۴۸:۱۰

یاشار سلطانی در پرونده‌ای که ۱۷ شاکی دارد، به اتهام  نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، یاشار سلطانی در پرونده‌ای که ۱۷ شاکی دارد، پس از تجدید نظرخواهی و رای نهایی و قطعی دادگاه به اتهام  نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

این گزارش حاکی است، یاشار سلطانی لحظاتی پیش، پس از احضار به دادستانی تهران جهت اجرای حکم قطعی قضایی وارد زندان شد.