شناسهٔ خبر: 67072501 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حکم شرعی درآمد «همستر کامبت» چیست؟

فارس : یکی از مراجع تقلید در مورد حکم شرعی بازی‌هایی همانند همستر تصریح کرد: با توجه به ابهامات زیادی که این نوع ارزها دارند، از جمله اینکه منشاء استخراج آن روشن نیست و نیز غالبا اعتبار آن از سوی دولت ها پذیرفته نشده و همچنین منشاء سوء استفاده های زیادی شده است، معامله، سرمایه گذاری و درآمد حاصل از آنها جایز نیست.

صاحب‌خبر -

متن پرسشی که از دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی در مورد بازی‌هایی همانند همستر شده است به شرح زیر است:

طی یک ماه اخیر در بستر تلگرام، انواع مختلف بازی ها مانند نات کوین، همستر و ... راه اندازی شده است که توجه بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را به خود جلب کرده است. 

مطابق وعده ای که مدیران این بازی ها داده اند پس از کسب امتیاز در قالب سکه، این سکه ها قیمت گذاری شده و قابل خرید و فروش خواهد بود. برای نمونه یکی از این بازی ها، فرآیندهای خود را تکمیل کرده و در نهایت تبدیل به ارز دیجیتال شده و هم اکنون عده ای از آن بهره مند شده اند.

به نظر حضرتعالی آیا مشارکت در این برنامه ها و کسب درآمد احتمالی از این روش مجاز است یا خیر؟

پاسخ: با توجه به ابهامات زیادی که این نوع ارزها دارند، از جمله اینکه منشاء استخراج آن روشن نیست و نیز غالبا اعتبار آن از سوی دولت ها پذیرفته نشده و همچنین منشاء سوء استفاده های زیادی شده است، معامله، سرمایه گذاری و درآمد حاصل از آنها جایز نیست.

همچنین، دفتر آیت الله ناصر مکارم شیرازی در پاسخ به سئوالی در مورد خرید و فروش ارزهای دیجیتال، موضع سال‌های گذشته را اعلام و تصریح کرد: با توجه به ابهامات زیادی که ارزهای دیجیتال دارند، خرید و فروش و معامله آن‌ها دارای اشکال است.

 

نظر شما