شناسهٔ خبر: 66917609 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تورم خوراکی‌ها به کمترین میزان سال‌های اخیر رسید

وزیر جهاد کشاورزی از کاهش کم‌سابقه تورم مواد خوراکی و آشامیدنی در اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: این وزارتخانه برای کاهش قیمت مواد غذایی تلاش مضاعف خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت با اشاره به گزارش ماهانه مرکز آمار که نرخ تورم را به‌صورت سالانه و نقطه به نقطه به‌تفکیک زیربخش‌های اقتصادی کشور ارائه می‌کند، تأکید کرد: تورم سالانه اردیبهشت ماه در بخش خوراکی از 37.3 درصد به حدود 33.7 درصد کاهش یافته است.
وی این درصد را نسبت به تورم بخش غیرخوراکی بسیار پایین‌تر اعلام کرد و افزود: در تلاش هستیم با فراهم آوردن الزامات جهش تولید با مشارکت مردم، تولید انواع محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در این مسیر، ضمن حفظ تولید پایدار و تأمین نیاز داخل، به موضوع صادرات نگاه ویژه‌ای خواهیم داشت.

وی با ابراز این که رویکرد دولت در سیاست‌های غذایی، عدالت‌محوری است، ادامه داد: نرخ تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در اردیبهشت ماه سال جاری نیز با 1.8 درصد کاهش به عدد 22.7 درصد رسیده که نمایانگر شیب نزولی تورم در این بخش است که البته این میزان کاهش برای خانوارهای روستایی بیشتر بوده و به عدد 21.9 درصد رسیده است.

نیکبخت گفت: ازاین‌رو، سیاست‌های کلان تأمین غذا در بخش کشاورزی با پیوست عدالت رقم خورده و سمت‌وسوی آن به‌طرف جامعه روستایی بوده است.

نیکبخت با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان، تأکید ویژه آیت‌الله رئیسی در حوزه تأمین سفره دهک‌های پایین جامعه را یادآور شد و اضافه کرد: تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی آن است که با تداوم روند حداکثرسازی تولید داخلی و جذب سرمایه در بخش کشاورزی از طریق مشارکت مردم، روند کاهش تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را با سرعت بیشتر پیش ببریم.

انتهای پیام/+