شناسهٔ خبر: 66861474 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

حماس:«عملیات کمین در جبالیا سیلی سختی بر صورت نتانیاهو بود»

صاحب‌خبر -

شفقنا-«محمد ابو طربوش»، مسئول فعالیت‌های مردمی جنبش حماس فلسطین گفت: «عملیات کمین در تونل‌های اردوگاه جبالیا یکی از عملیات‌های قهرمانانه به شمار می‌رود، این عملیات در چارچوب واکنش طبیعی و مشروع در مقابله با کشتارهایی انجام شد که مردم نوار غزه و ملت فلسطین در معرض آن قرار دارند.»

به گزارش شفقنا به نقل از اسپوتنیک، طربوش افزود: «گردان‌های قسام بر خلاف اظهارنظرهای اسرائیل مبنی بر نابودی یگان‌های نظامی حماس، هچنان به بهترین و کامل‌ترین وجه به فعالیت خود در شمال غزه ادامه می‌دهد.»

وی درخصوص تکذیب عملیات کمیم جبالیا از سوی اسرائیلی‌ها، گفت: «رسانه‌ها می‌دانند آنچه گردان‌های قسام اعلام می‌کنید، قطعی و موثق است، ما  بخشی از این عملیات را منتشر کردیم.»

این عضو ارشد حماس توضیح داد: «همه چیز در غزه بعد از کمین جبالیا متفاوت از قبل خواهد بود و اسرائیل باید از فرصتی که حماس برایش فراهم کرده استفاده کرده و وارد روند مذاکرات شود.»

ابو طربوش ادامه داد: «اما لجاجت نتانیاهو و دل خوش کردن وی بر توانایی تغییر وضعیت میدانی، صحنه را پیچیده کرده است.»

وی با بیان اینکه نتانیاهو سیلی آبداری خورده است، اظهار داشت: «اسرائیل پس از کمین جبالیا شاهد تظاهرات بیشتری خواهد بود.»

این عضو حماس در خصوص امکان استفاده از اسرای جدید قسام در مذاکرات آتی گفت: این موضوع هنوز در سطح رهبری حماس مورد بحث قرار نگرفته است، اما طبیعتاً از موضع حماس حمایت می‌کند.

وی همچنین تاکید کرد حماس از رفتن به مذاکرات جدید خودداری نمی‌کند، اما به شروط قبلی خود پایبند است و هر چیزی که با آنها در تضاد باشد را رد می‌کند.

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام بامداد امروز اعلام با تاکید بر اینکه ارتش دشمن خارج کردن باقی مانده جسد اسرا را به عنوان دستاوردی نظامی و اخلاقی به تصویر می‌کشد، گفت: «مجاهدان ما طی عملیاتی ترکیبی در عصر روز شنبه گذشته توانستند گروهی از سربازان صهیونیست را در یکی از تونل‌ها داخل کمین بکشانند و از مسافت صفر با دشمن درگیر شده و همه سربازان را کشته، زخمی و یا به اسارت درآوردند.»

متن این خبر در اسپوتنیک