شناسهٔ خبر: 6670139 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

کارت بازی بازیکنان تیم‌های بدهکار برخلاف گفته‌های مسئولان صادر می‌شود.

مجوز بازی تیم‌های بدهکار صادر می‌شود

کارت بازی بازیکنان تیم‌های بدهکار برخلاف گفته‌های مسئولان صادر می‌شود.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی هدانا (HODANA.IR):
تاپ 2// مجوز بازی تیم‌های بدهکار صادر می‌شود جوان، مسئولان سازمان لیگ چند وقت پیش اعلام کردند که طبق نامه دبیر کل فدراسیون فوتبال مبنی بر ممنوعیت خدمات به تیم‌های بدهکار، قرارداد بازیکنان این تیم‌ها ثبت می‌شود، اما کارت بازی برایشان صادر نمی‌شود.

طاهری یکی از مسئولان کمیته نقل‌ و انتقالات سازمان لیگ برتر بیان کرد: که در حال صادر کردن کارت بازی تیم‌های لیگ برتر از جمله تیم‌های بدهکار هستیم.

به هر حال مشخص شد که مسئولان فوتبال بار دیگر پایبند به حرف‌هایشان نیستند و اجازه بازی به تیم‌های بدهکار را خواهند داد.

شهبازی، مسئول کمیته نقل‌ و انتقالات هم دیروز اشاره به این موضوع داشته که تیم‌های بدهکار با گرفتن رضایت از شاکیانشان می‌توانند در لیگ برتر حضور یابند.

به هر حال باید دید تیم‌های بدهکار با اخذ نامه از کمیته انضباطی توانستند کارت بازی بازیکنانشان را دریافت کنند یا بدون این نامه موفق به اخذ کارت بازی بازیکنانشان شدند.