شناسهٔ خبر: 66695010 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

گوشت را قبل از پختن بشوریم یا قبل از فریز کردن؟

مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت می‌شود.

صاحب‌خبر -
شستن گوشت شامل شستن تکه‌های خرد شده یا کامل گوشت در زیر آب است تا بقایای پوست و چربی و خون از بین برود.
 
به گزارش خبرآنلاین در کشورهای در حال توسعه، بازارها منابع مهم گوشت تازه را فراهم می کنند. این بازارها گوشت تازه ذبح شده را می فروشند یا حتی به شما اجازه می‌دهند حیوان را برای ذبح انتخاب کنید. با توجه به این شرایط، شستشوی گوشت برای شستن خون یا سایر آلاینده‌های فیزیکی، مانند استخوان‌های شکسته و تکه‌ها چربی، که ممکن است در هنگام ذبح وارد شده باشد، امری عادی است.
 
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اما هشدار می‌دهد که شستن گوشت می‌تواند میکروب‌ها را به سینک، میز و سایر سطوح آشپزخانه شما منتقل کند. در واقع، شستن گوشت ممکن است خطرات اضافی ایمنی و سلامتی مواد غذایی را با گسترش باکتری ها به سطوح دیگر و غذاهایی که به صورت خام مصرف می‌شوند، مانند میوه یا سالاد به همراه داشته باشد.
 
با این حال، یک مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت می‌شود.
 
مطالعات قدیمی نیز نشان می‌دهد که شستن سطح گوشت با محلول اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو در مقایسه با شستن با آب ساده، تعداد باکتری های موجود در گوشت خام را کاهش می‌دهد.
 
منبع: healthline

نظر شما