شناسهٔ خبر: 6640248 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

هیات مدیره

صاحب‌خبر -



جلسه هیات‌مدیره استقلال با حضور وزیر ورزش
انتخاب دوباره رییس همیشه غایب

نشست هیات‌مدیره باشگاه استقلال صبح دیروز (یکشنبه) با حضور وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه و در حضور پرویز مظلومی برگزار شد. در این نشست تمامی اعضای هیات‌مدیره استقلال حضور داشتند و در خصوص مباحث مالی باشگاه و عملکرد این باشگاه در فصل نقل و انتقالات گزارشی را به وزیر ورزش و جوانان ارائه کردند. علاوه بر اینکه در این جلسه بودجه سه‌ساله استقلال به مبلغ 75 میلیارد تومان مقرر شد، تصمیم عجیب دیگری هم گرفته شد. مقداد نجف‌نژاد که در دوره گذشته هم انتقادهای زیادی نسبت به انتخابش به‌عنوان ریاست هیات‌مدیره باشگاه استقلال مطرح می‌شد، بار دیگر در جلسه دیروز هیات‌مدیره استقلال به‌عنوان رییس هیات‌مدیره استقلال انتخاب شد. نجف‌نژاد حتی در دوره جدید حضورش در هیات‌مدیره تا پیش از این جلسه در حدود 90 درصد از جلسات هیات‌مدیره غایب بوده و معلوم نیست برچه اساسی این عضو همیشه غایب، دوباره رییس هیات‌مدیره شده است؟! علاوه بر این عباس کردنوری نیز به‌عنوان نایب رییس هیات‌مدیره باشگاه استقلال انتخاب شد و با اینکه تصمیم جدیدی درباره سخنگوی باشگاه گرفته نشده اما ظاهراً قرار است بهرام افشارزاده وظایف مربوط به سخنگوی باشگاه را عهده‌دار باشد.


نجف‌نژاد: گودرزی پیشنهاداتی درباره استقلال داشت


مقداد نجف‌نژاد در تصمیم عجیبی دوباره به ریاست هیات‌مدیره باشگاه استقلال رسیده است. او که دیروز در جلسه‌‌ای که با حضور اعضای هیات‌مدیره استقلال و وزیر ورزش برگزار شد، حضور داشت درباره این نشست و موارد مطرح شده در آن اینطور  توضیح می‌دهد: «بیشتر مبحث در این نشست درباره کلیات کار و برنامه‌ها بود که البته آقای افشارزاده گزارشی را به وزیر ورزش ارائه کردند. در مبحث بعدی در خصوص تقویت باشگاه و تیم فوتبال در سال جدید بحث شد که آقای گودرزی مباحثی را مطرح کردند.»
او در خصوص درخواست هیأت‌مدیره باشگاه از مظلومی اینطور  توضیح می‌دهد: «ما از سرمربی جدید استقلال می‌خواهیم که تمام توان خود را به کار بگیرد و از همه تجربیاتش استفاده کند تا تیم را به سمت قهرمانی ببرد.» نجف‌نژاد در خصوص اینکه آیا وزیر ورزش پیشنهادی به هیأت‌مدیره داشت یا خیر، می‌‌گوید: «‌در هر صورت آقای گودرزی نکاتی مدنظرشان بود و صحبت‌های همه حاضران را شنیدند و پیشنهادات خود را ارائه کردند. بیشتر مباحث هم در مورد گزارشی بود که آقای افشارزاده به وزیر ورزش ارائه کردند.»