شناسهٔ خبر: 65952075 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدیو) حمله پهپادی اوکراین به تاتارستان

منطقه ویژه اقتصادی روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد دو پهپاد به یک خوابگاه در منطقه ویژه اقتصادی «آلابوگا» در جمهوری تاتارستان روسیه برخورد کرده و دو نفر مجروح شدند.

صاحب‌خبر -

اوکراین برای اولین بار با پهپاد‌های انتحاری به آلابوگا در جمهوری تاتارستان روسیه حمله کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه ویژه اقتصادی روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد دو پهپاد به یک خوابگاه در منطقه ویژه اقتصادی «آلابوگا» در جمهوری تاتارستان روسیه برخورد کرده و دو نفر مجروح شدند.

پیش از این، دفتر رئیس منطقه اعلام کرد که هواپیما‌های بدون سرنشین به شرکت‌هایی در شهر یلابوگا و شهر نیژنکامسک حمله کرده‌اند. چندین نفر در یلابوگا زخمی شدند، اما خسارت جدی به شرکت‌ها وارد نشد.

سرویس مطبوعاتی منطقه ویژه اقتصادی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امروز، یک خوابگاه آلابوگا در ساعت ۰۵:۴۵ بامداد به وقت محلی مورد اصابت دو پهپاد قرار گرفت... این پهپاد‌ها مجهز به تجهیزات کشور‌های ناتو بودند. دو نفر مجروح شدند».

آلابوگا ۱۲۰۰ کیلومتر با مرز اوکراین فاصله دارد.

برچسب‌ها: