عصر ایران ــ شهردار تهران طوری به نگرانی‌ها پاسخ می‌دهد که انگار از ابتدا نباید نگرانی وجود می‌داشت. خبرنگاران از او درباره ساخت یک مسجد در پارک قیطریه و قطع درختان سئوال می‌کنند و او مثل همیشه فقط وعده می‌دهد و می‌گوید حتما این‌کار را می‌کنیم.
گزارش را این‌جا ببینید
ساخت مسجد در پارک قیطریه احتمالا غیرقانونی است. اما فراتر از قانون پارک قیطریه یک محوطه باستانی است. سال ۱۳۴۷ یک تیم باستان‌شناسی کاوش‌هایی را آغاز کردند. آن‌ها روی تپه‌های قیطریه یک محوطه باستانی ۳۲۰۰ ساله یافته‌اند. جایی که به پارک قیطریه نزدیک است و بعدها بخشی از پارک هم شد.
این کاوش‌ها به سرپرستی سیف‌الله کامبخش فرد ۳ سال ادامه داشت. باستان‌شناسان بیش از ۳۰۰ گور باز کردند که همه آن‌ها پر از اشیاء باستانی بودند. اشیاء به دست آمده متعلق به دوره عصر آهن اول و دوم است و تمام آثار باستانی به دست آمده راهی موزه ایران باستان شد.
اما علی‌رغم گستردگی محوطه باستان‌شناسان کاوش‌ها را ادامه ندادند. برای ادامه کاوش‌ها لازم بود درختان پارک قیطریه قطع شوند. باستان‌شناسان معتقد بودند محوطه باستانی احتمالا در پارک ادامه دارد.
آن‌ها به سئوال‌های زیادی درباره تاریخ باستان تهران پاسخ داده بودند و چون نباید درختی قطع می‌شد کاوش‌های بیشتر را به آیندگان سپردند. حالا شهرداری تهران می‌خواهد در پارک قیطریه مسجد بسازد؛ آن‌هم در جایی که احتمالا مهمترین محوطه باستانی تهران است.
پیش از این نگرانی از قطع درختان بارها در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده و شهردار تهران با اصرار بر ساخت مسجد وعده داده درختی قطع نمی‌شود. حالا نگرانی‌ها از تخریب یک محوطه باستانی است و حتی این نگرانی وجود دارد آثار باستانی در این پارک به غارات برود.
وزارت میراث فرهنگی هنوز هیچ واکنشی نشان نداده است. اما طبق قانون شهرداری تهران بدون کسب مجوز از وزارت میراث فرهنگی حتی نباید یک کلنگ در پارک بزند. هرچند معلوم نیست اصلا شهرداری برای ساخت مسجد در پارک قیطریه مسیر قانونی درستی را طی کرده‌است؟