شناسهٔ خبر: 65882688 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

نامه بیش از یک صد نماینده پارلمان انگلیس درباره تحریم تسلیحاتی اسرائیل

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس به اسرائیل هشدار داده است که اگر اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را ندهد و تابع قوانین بین‌المللی نباشد، همکاری‌های تسلیحاتی با این رژیم متوقف خواهد شد.

صاحب‌خبر -

روزنامه گاردین روز چهارشنبه در گزارشی نوشت که با افزایش نشانه‌های بی‌میلی (رژیم) اسرائیل برای اجرای قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس‌ فوری در غزه، بیش از یک صد نماینده مجلس عوام و اعیان انگلیس طی نامه‌ای مشترک به وزیر امور خارجه این کشور خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند.

به گزارش ایرنا؛ در این نامه که توسط خانم زهرا سلطانه نماینده حزب کارگر تنظیم و از سوی ۱۰۷ نماینده مجلس عوام و ۲۷ نماینده مجلس اعیان امضاء شده& آمده است که «تجارت معمول» برای صادرات تسلیحات بریتانیا به اسرائیل «کاملاً غیرقابل قبول» است، زیرا از تسلیحات ساخت بریتانیا در غزه استفاده می‌شود.

نویسندگان نامه تصریح کردند: «امروز، مقیاس خشونتی که ارتش اسرائیل مرتکب می شود بسیار مرگبار است، اما دولت بریتانیا از انجام هرگونه پاسخی ناکام مانده است».

این نامه درحالی منتشر شد که شورای امنیت سازمان ملل متحد دیروز (دوشنبه) پس از نزدیک به ۶ ماه از آغاز جنگ علیه غزه و شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، قطعنامه درباره حمایت از آتش‌بس فوری در این باریکه را تصویب کرد.

در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه رمضان احترام بگذارند اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، باوجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و ضمن بمباران این باریکه اجازه ورود کمک‌های امدادی برای غیرنظامیان را نمی‌دهد. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس به رژیم صهیونیستی هشدار داده است که اگر اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را ندهد و تابع قوانین بین‌المللی نباشد، همکاری‌های تسلیحاتی با این رژیم متوقف خواهد شد.

گفته می‌شود کامرون در مذاکرات اخیر به مقامات اسرائیلی گفته است که اگر زندانیان حماس در اسرائیل (فلسطین اشغالی) از دسترسی به ملاقات با صلیب سرخ محروم شوند، ممکن است «تحریم‌های تسلیحاتی» وضع شود.

بر اساس گزارش گاردین، شمار فزاینده‌ای از سازمان‌های حقوق بشری نیز خواستار توقف همکاری‌های تسلیحاتی انگلیس با رژیم صهیونیستی شده‌اند. خانم سلطانه در این باره تصریح کرد: با توجه به اینکه اسرائیل قطعنامه آتش بس شورای امنیت سازمان ملل را نادیده گرفته است، دولت بریتانیا باید از حقوق مردم فلسطین حمایت کند، به درخواست ۱۳۰ نماینده فراحزبی توجه کند و فوراً به فروش تسلیحات به اسرائیل پایان دهد.

برچسب‌ها: