شناسهٔ خبر: 65769372 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد

محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده‌تر از افزایش مصرف ماست است و نیاز به اصلاح سبک زندگی و مصرف دارو‌ها دارد.

صاحب‌خبر -

برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، به گفته محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته به عنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می‌شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود.

شواهد علمی معتبر ارتباط آماری معنی داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست به عنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان می‌دهد.

خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را می‌توان از طریق تغییر سبک زندگی کاهش داد، بنابراین کارشناسان به مصرف کنندگان هشدار می‌دهند که فکر کنند ماست تنها راه حل برای کاهش این خطر است.

دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می‌گوید: «نباید ماست را به عنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می‌دهد.»

محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده‌تر از افزایش مصرف ماست است و نیاز به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد.

توصیه‌های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب و غیره است.

برچسب‌ها: