شناسهٔ خبر: 6572632 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: عرش نیوز | لینک خبر

سرکرده احتمالی داعش ترکیه بازداشت شد+عکس

نیروهای امنیتی ترکیه "خالص بایانجوک" ملقب به "ابو حنظله" را که احتمالا سرکرده گروه تروریستی "داعش" در ترکیه است، بازداشت کردند.

صاحب‌خبر -
به گزارش عرش نیوزشمار بازداشت شدگان عملیات نیروهای امنیتی علیه گروه های تروریستی به ویژه داعش، "پ ک ک" و "جبهه حزب آزادی مردمی انقلابی" در شهرهای مختلف ترکیه 103 نفر است.

به نوشته خبرگزاری "آناتولی" ترکیه، یکی از این افراد همسر خالص بایانجوک است که در عملیات علیه القاعده در سال 2014 بازداشت؛ اما پس از مدتی آزاد شده بود.

بایانجوک متهم به جذب نیرو به نفع داعش و نوشتن مقاله در برخی از رسانه های گروهی وابسته به این گروه تروریستی است.

نیروهای امنیتی همچنین در عملیات استانبول، 5 کلت، 5 مسلسل، مقدار زیادی مهمات، چاشنی انفجاری و دوربین کشف و ضبط کردند.  

این در حالی است که قوه قضاییه ترکیه دستور فیلتر کردن برخی از پایگاه های الکترونیکی را به اتهام تبلیغات به نفع داعش صادر کرده است. 

سرکرده احتمالی داعش ترکیه بازداشت+عکس
منبع: العالم