شناسهٔ خبر: 65690780 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دستگیری ۲۹۱ نفر به جرم پولشویی/ ۱۲۴۶ زمین‌خوار دستگیری شدند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به فعالیت‌های پلیس در زمینه جرم پولشویی گفت: تعداد ۹۷ فقره پرونده به ارزش ۵ همت پرونده در حوزه پولشویی تشکیل شده است که در این زمینه ۲۹۱ نفر دستگیر شده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی با تشکیل قرارگاه انتظامی "امین" به استقبال نوروز رفته است و در تعطیلات این پلیس مانند دیگر پلیس‌های تخصصی فعال است و تعطیلی ندارد.

وی افزود: پلیس امنیت اقتصادی به عنوان یکی از پلیس‌های اثرگذار در سال 1402 با برنامه‌ریزی کامل تلاش کرد تا با دانه درشت‌های متخلف در حوزه اقتصادی برخورد کند.

رحیمی با اشاره به عملکرد پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی گفت: در 11 ماهه سال جاری این پلیس در حوزه مبارزه با فرار مالیاتی 240 پرونده را به ارزش تقریبی 4 همت (هزار میلیارد تومان) تشکیل داده و 391 نفر را دستگیر کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه دستگیری فرارکنندگان‌ مالیاتی نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است، گفت: 922 فقره پرونده در حوزه احتکار به ارز 6 همت کشف و ضبط شده است و 959 نفر دستگیر شدند یعنی نسبت به سال گذشته 137 درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در حوزه اخلال در نظام اقتصادی 26 همت کشفیات داشته‌ایم که در همین راستا هزار و 238 متهم دستگیر شدند که تشکیل پرونده‌ها 22 درصد افزایش داشته است.

رحیمی با اشاره به مسئله زمین‌خواری گفت: هزار و 571 فقره پرونده در این زمینه تشکیل که 3 هزار و 548 هکتار زمین به ارزش 26 همت کشف و هزار و 246 زمین خوار دستگیر شدند که 10 درصد افزایش در تعداد تشکیل پرونده‌ها داشته‌ایم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به فعالیت‌های پلیس در زمینه جرم پولشویی گفت: تعداد 97 فقره پرونده به ارزش 5 همت پرونده در حوزه پولشویی تشکیل شده است که در این زمینه 291 نفر دستگیر شده‌اند.

وی افزود: خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت می‌کنند و به دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها در 564 نفر جان خود را از دست دادند.

رحیمی با بیان اینکه 30 هزار خودروی شوتی قاچاق بر از ابتدای سال تا کنون توقیف شده است، گفت: 24 خودروی شوتی مصادره شده است، در حالی که طبق قانون اگر خودرویی در این زمینه تکرار تخلف داشته باید مصادره شود.

وی با اشاره به پرونده کوروش کمپانی گفت: این پرونده هنوز باز است و تا به امروز 5 نفر از اعضای اصلی این پرونده دستگیر شدند و تا این لحظه بالغ بر 5 هزار نفر در تهران و استانها نزد پلیس امنیت اقتصادی ثبت شکایت کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تا این لحظه 25 نفر از سلبریتی‌هایی که تبلیغ کوروش کمپانی را انجام داده بودند وجوه دریافتی را بازگرداندند، تصریح کرد: اگر باز هم افرادی هستند که شکایتی دارند همچنان می‌توانند در تهران و سایر استانها ثبت شکایت کنند.

وی با بیان اینکه اعلان قرمز مدیر این شرکت توسط پلیس اینترپل ثبت شده است، گفت: میزان بدهی این شرکت 180 تا 200 میلیارد برآورد می‌شود که البته این عدد رسمی نیست و تخمینی است.

به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، سلبریتی‌ها در مجموع مبلغ 350 میلیون تومان برای تبلیغات کوروش کمپانی پول دریافت کرده بودند.

سردار رحیمی از احضار مدیر شرکت موسوی به پلیس و اعلام تذکر به این شرکت نیز خبر داد.

وی با اشاره به عملکرد پلیس گمرک ادامه داد: بیش از 160 هزار اسناد گمرکی را پلیس در 11 ماهه سال گذشته بررسی کرده است و بیش از هزار پرونده ظن به قاچاق را کنترل کرده و ارزش کالاهای کشف شده با رشد 998 درصدی روبه‌رو بوده است و 100 متهم مهم و دانه درشت دستگیر شدند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در حوزه تشکیل پرونده سکه افزایش 223 درصدی و لوازم خانگی 157 درصد، دخانی 90 درصد، البسه قاچاق 90 درصدی و کالاهای ممنوعه 70 درصدی را شاهد بودیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: تعداد 299 تارنمای متخلف شناسایی و 125 صفحه مسدود و برای 5 صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است.

رحیمی به موضوع هوشمندسازی پلیس پرداخت و گفت: 8 سامانه مهم و اثرگذار را به پلیس امنیت اقتصادی اضافه کردیم.

وی در پایان از راه‌اندازی معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در این پلیس خبر داد و گفت: 20 صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند شناسایی و مسدود شدند.

انتهای پیام/

نظر شما