شناسهٔ خبر: 65598509 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(تصاویر) پرورش گل شب بو

گل شب بو، از دیرباز زینت بخش سفره‌های هفت سین ایرانی‌ها بوده است. این گل، از اواسط اسفند ماه شکفته و تا اواسط اردیبهشت، زیبایی و عطر خود را حفظ می‌کند. استان اصفهان، سابقه چهل ساله در تولید گل شب‌بو دارد و با تولید سالیانه ۱۰ میلیون ۳۰۰ هزار گلدان رتبه نخست کشوری را، به خود اختصاص داده است. امسال نیز در آستانه فصل نو، باغداران گلخانه‌های خمینی شهر استان اصفهان طبق روال هر ساله، گل‌های خوش عطر شب بو را تولید و روانه بازار نوروزی کشور، می‌کنند.

برچسب‌ها: