به گزارش خبرگزاری تسنیم، با پایان مهلت قانونی اخذ رأی، شمارش آرا در بسیاری از شعب و حوزههای رأیگیری سراسر کشور برای مشخصشدن کاندیداهای پیروز و راه یافته به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری آغاز شده است.
آمار غیررسمی تاکنون درباره میزان مشارکت مردمی در برخی استانها و همچنین کاندیداهای پیروز به شرح ذیل است:
** مشارکت در استان لرستان حدود 47 درصد است. در برخی حوزههای انتخابی مانند پلدختر مشارکت حدود 70 درصد است.
** آمار غیررسمی حاکیست که نزدیک 80 درصد از مردم سمیرم در انتخابات شرکت کردند. در انتخابات سال 1398 نیز حدود 60 درصد از واجدین شرایط سمیرم در انتخابات مشارکت داشتند. مشارکت در سمیرم با توجه به شرایط خاص در اغتشاشات پر اهمیت است.
** آمار مشارکت انتخابات 1402 مجلس در قم حدود 50 درصد است که نسبت به دوره قبل حدود 7 درصد افزایش یافته است. فعلاً حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری با کسب بیش از 135 هزار رأی نفر اول و محمدمنان رئیسی با 106 هزار رأی نفر دوم هستند. رقابت حجتالاسلام قاسم روانبخش و حسن مالکینژاد برای کسب کرسی سوم ادامه دارد.
** برآوردهای غیررسمی نشان از آن دارد که نزدیک به 50 درصد واجدین شرایط استان یزد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردهاند.
در صورت اعلام رسمی مشارکت 50 درصدی نرخ حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشارکت یزدیها نسبت به دوره قبلی (یازدهمین دوره) افزایش یافته است.
** مشارکت قریب به 30 درصدی مردم استان البرز در انتخابات
برآوردهای غیررسمی نشان از آن دارد که قریب 30 درصد مردم استان البرز در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردهاند.
در صورت مشارکت 30 درصدی مردم استان البرز در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشارکت البرزیها نسبت به دوره قبلی (یازدهمین دوره) افزایش یافته است.
آخرین آمار غیررسمی از شمارش آرا در البرز حوزه انتخابیه کرج حاکی از این است که مصطفی سعیدی سیرایی با 7255 رأی، علیرضا عباسی با 7252 رأی و علی شیرینزاد با 4565 پیشرو هستند.
استان البرز همواره یکی از کانونهای اصلی تبلیغ جریان ضدّ ایران برای قهر کامل مردم با صندوق رأی بوده و این موضوع از سال قبل تا امروز ضریب بسیار زیادی به خود گرفته است.
** آمارهای غیررسمی از مشارکت 54 درصدی مردم استان گلستان در انتخابات 1402 خبر میدهند.
براساس نتایج شمارش آرا تا این لحظه در حوزه انتخابیه گرگان و آققلا، رمضانعلی سنگدوینی، عبدالغفور امانزاده، پیشرو هستند.
در حوزه انتخابیه علیآباد کتول رحمت نوروزی، در حوزه انتخابیه گنبدکاووس عبدالحکیم آقارکاکلی، در حوزه انتخابیه کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان عبدالجلال ایری و در حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه سیدنجیب حسینی پیش هستند.
** پیشتاز مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه لردگان، خانمیرزا و فلارد: سید روحالله موسوی/ پیشتازان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بروجن: غلامرضا میرزایی و امیرقلی جعفری/ پیشتازان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر: احمد راستینه و سیدسعید زمانیان/ پیشتاز مجلس خبرگان رهبری استان چهارمحال و بختیاری: عبدالله کیوانی هفشجانی
** مجلس حوزه انتخابیه کنگاور، هرسین و صحنه تاکنون وحید احمدی با 17100 رأی، نورالدین فرزادیپور با 10288 رأی و علی رضایی با 9228 رأی پیشتاز هستند.
** تا دقایقی پیش در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اسلامآباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشیپور با 20541 رأی و علی صابری با 12991 رأی پیشتاز هستند.
** بر اساس برخی برآوردهای غیررسمی، ابراهیم رضایی در دشتستان و شیخ موسی احمدی در کنگان، جم، عسلویه و غلامحسین کرمی در دشتی و تنگستان پیشتازند.
در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم رقابت شدید بین جعفر پورکبگانی و عبدالکریم جمیری در جریان است.
** آمار غیررسمی از وضعیت آرا در شرق هرمزگان تا این لحظه حاکی از تحقق مشارکت حدود 55.7 درصدی است.
تا این لحظه از مجموع شمارش حدود 163 صندوق رأی در شرق هرمزگان، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی در صدر قرار گرفته و محمد احمدی دوم است.
** بر اساس آمار غیر رسمی، پس از شمارش آرا در برخی شعب اخذ رأی روستایی خراسان شمالی حاکی از این است که در حوزه انتخابیه بجنورد محمدمهدی شهریاری حدود 45000 رأی، علی قربانی با 25000 رأی و محمد وحیدی با 24 هزار رأی پیشتاز هستند.
همچنین در حوزه انتخابیه اسفراین، هادی قوای با 25 هزار رأی، در حوزه شیروان عباس قدرتی با 4 هزار رأی و در حوزه قوچان و فاروج علی آذری با 8 هزار رأی پیشتاز هستند.
** براساس آمار غیررسمی، شمارش بخش قابل توجهی از آرا در اکثر حوزههای انتخابیه ملایر به پایان رسیده و به نظر میرسد «احد آزادیخواه» به مجلس راه یافته و «احمد آریایینژاد» و «حسین احمدی» در دور دوم برای انتخاب نماینده بعدی باید با هم رقابت کنند.
** نتایج غیررسمی انتخابات مجلس در شهرستان رشت و خمام مشخص شد که براساس آن «نوبخت» در رشت رأی نیاورده است.
افراد زیر نیز بیشترین آرا را کسب کردند:
جبار کوچکی نژاد 45614 رأی
مهدی فلاح 34682 رأی
احمدی سنگر 32273 رأی
کاظم دلخوش 29347 رأی
با این اوصاف به نظر میرسد انتخابات به دور دوم نخواهد رفت.
**اخبار غیررسمی از کرمان؛ باهنر و پورابراهیمی از رسیدن به مجلس بازماندند.
از 255 هزار رأی مأخوذه حوزههای کرمان و راور و در شرایطی که فقط 20 صندوق تا پایان شمارش آرا باقی مانده، شهباز حسنپور با 69 هزار و مجید دوستعلی با 67 هزار رأی رتبههای اول و دوم را به دست آوردهاند و به نظر میرسد نمایندگان این حوزه انتخابیه در مجلس باشند.
در این حوزه، محمدرضا پورابراهیمی با 52 هزار رأی نفر سوم و محمدرضا باهنر هم با 21 هزار رأی نفر چهارم شده و از راهیابی به مجلس بازماندند.
** آمار غیررسمی از مشارکت 43 درصدی در مازندران
برآوردهای اولیه حاکی از مشارکت 43 درصدی مازندرانیهاست. گفته میشود در حوزه بهشهر، نکا و گلوگاه غلامرضا شریعتی پیشتاز است. در حوزه ساری و میاندرود رقابت میان "عالیه زمانی کیاسری" و "بابایی کارنامی" و "منصور علی زارعی" و "علیاصغر یوسفنژاد" داریم. در نور و محمودآباد، عبدالوحید فیاضی پیشتاز بوده، در حوزه بابلسر و فریدونکنار باقرزاده و در حوزه رامسر، تنکابن و عباسآباد "شمسالدین حسینی" بیشترین آرا را دارند. در حوزه نوشهر و چالوس هم بیشترین آرا برای محسنی بندپی گزارش شده است.
انتهای پیام/؛
∎