شناسهٔ خبر: 65378258 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

لحظه‌به‌لحظه با «طوفان الاقصی» / صدوچهل‌ودومین روز؛

حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای شدید ارتش رژیم صهیونیستی به غزه/درگیری‌های شدید در محله الزیتون/هلاکت یک نظامی دیگر صهیونیست در غزه

همزمان با حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به برخی مناطق غزه از جمله بیت لاهیا در شمال و خان‌‌یونس در جنوب نوار غزه، آمریکا و انگلیس بامداد امروز در تجاوزی جدید اهدافی را در صنعاء پایتخت یمن و برخی دیگر از استان‌های این کشور هدف قرار دادند.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) جنگ رژیم صهیونیستی در باریکه غزه برای صد و چهل و دومین روز متوالی ادامه دارد و در بحبوحه ادامه بمباران های خشونت آمیز مناطق مختلف غزه به ویژه در شهرهای خان یونس و رفح، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل بار دیگر به حمله و انجام عملیات زمینی به جنوب باریکه غزه تهدید کرد.

 

وزارت بهداشت غزه در آخرین آمار خود اعلام کرد که تلفات تجاوزات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه از هفتم اکتبر تا کنون به 29 هزار و 514 شهید و 69 هزار و 616 مجروح رسیده است و این در حالی است که هنوز حدود نیم میلیون فلسطینی در شمال غزه از قحطی رنج می‌برد.

 

تهدیدهای رژیم اسرائیل برای انجام عملیات زمینی در رفح در مجاورت مرز با مصر، با وجود افزایش هشدارهای منطقه‌ای و بین‌المللی درباره پیامدهای فاجعه‌بار احتمالی، هفته‌ها است که تشدید شده است.

 

در آخرین تحولات در مذاکرات آتش بس، شورای جنگ رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت هیئتی را برای تکمیل مذاکرات توافق تبادل اسرا با حماس به قطر اعزام کند.

 

 

رسانه های فلسطینی گزارش دادند که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی غرب اردوگاه نصیرات در مرکز نوار غزه را با توپخانه بمباران کرد.

 

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی با شلیک پهپاد و شلیک توپخانه، محله‌های شرقی شهر غزه در شمال نوار غزه را هدف قرار داد.

 

 شورای جنگ رژیم اسرائیل تصمیم گرفت هیئتی را برای تکمیل مذاکرات تبادل اسرا به قطر بفرستد.

 

به گزارش رسانه های عبری، شورای جنگی کابینه اضطراری رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت هیئتی را به قطر اعزام کند تا مذاکرات درباره توافق تبادل اسرا با حماس را تکمیل کند .

 

براساس این گزارش، سطح نمایندگان ارسالی کابینه رژیم صهیونیستی پایین‌تر از نمایندگانی است که پیش از این به مذاکرات پاریس فرستاده بود.

 

تداوم حمله های هوایی و توپخانه اشغالگران

امروز نیز حمله های ارتش صهیونیستی به نوار غزه ادامه داشته است. مناطق شرقی خان یونس در جنوب نوار غزه از سوی جنگنده های رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته است.

 

از سوی دیگر توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی غرب اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را گلوله باران کرد. همچنین توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی مناطق شرقی غزه را نیز گلوله باران کرد.

 

جگنده های رژیم صهیونیستی نیز منطقه الفخاری در خان یونس را بمباران کردند. منابع فلسطینی از وقوع انفجاری بزرگ در این منطقه خبر دادند.

 

همچنین جنگنده های رژیم صهیونیستی اطراف باشگاه بیت لاهیا در شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

خبرنگار الجزیره اعلام کرد بر اثر بمباران خانه‌ای در محله الصبره در شهر غزه، سه نفر شهید و شماری هم زخمی شدند.

 

منابع فلسطینی اعلام کردند که توپخانه ارتش صهیونیستی شرق خان یونس را هدف قرار داد. همچنین توپخانه ارتش صهیونیستی شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد.

 

درگیری‌های شدید در محله الزیتون

منابع محلی از ادامه درگیری‌های شدید بین نیروهای مقاومت و اشغالگران در محله الزیتون در شهر غزه خبر دادند.

 

در همین حال، این منابع تاکید کردند که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی منطقه شعفوط و مسجد حسن البنا در جنوب محله الزیتون را هدف قرار داده‌اند.

 

هلاکت یک نظامی دیگر صهیونیست در غزه

منابع وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک نظامی دیگر این رژیم در غزه کشته و سه نفر دیگر زخمی شده اند که یک نفر از آنها افسر هستند.

 

این نظامیان در نبردهای جنوب غزه با مبارزان مقاومت کشته و زخمی شده اند.

 

نظامی کشته شده گروهبان نیریا بالتا ۲۱ ساله از اسمر شمرو است. او از نظامیان تیپ گعفاتی بود که در جنوب نوار غزه کشته شده است.

 

با کشته شدن این نظامی صهیونیست، شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه به ۵۷۸ نفر و از آغاز حمله زمینی به این باریکه نیز به ۲۳۹ نفر افزایش یافت.

 

این آماری است که ارتش رژیم صهیونیستی رسماً به آن اعتراف کرده و شمار حقیقی تلفات این رژیم بسیار بالاتر است.

 

 

نمایندگان رژیم صهیونیستی به قطر می‌روند

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که شورای جنگ این رژیم تصمیم گرفت به یک هیئت صهیونیستی اجازه دهد تا برای ادامه مذاکرات در مورد توافق مبادله زندانیان به قطر برود.

 

شهادت ۷ کودک فلسطینی در غزه بر اثر سوءتغذیه

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: ۷ کودک فلسطینی در سراسر غزه بر اثر سوءتغذیه به شهادت رسیدند.

 

تحولات کرانه باختری

نظامیان صهیونیست به شهرهای بیتونیا، دیر ابومشعل، الخلیل، نابلس، «جنین»، قلقیلیه و عبیدیه یورش برده و شماری از فلسطینی‌ها را بازداشت کردند.

 

وضعیت غزه در نخستین ساعات صدوچهل‌ودومین روز عملیات طوفان الاقصی

مناطق مختلف غزه به‌ویژه مناطق مرکزی آن از جمله خان‌یونس همچنان زیر آتش سنگین رژیم صهیونیستی قرار دارند.

 

 ادامه تظاهرات پراکنده شهرک‌نشینان در فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو

شب گذشته صدها شهرک نشین در تل آویو علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند. همزمان تظاهرات دیگری در همین شهر برگزار شد؛ تظاهرات کنندگان خواستار توافق بر سر طرح تبادل اسرا و آزادی اسرای این رژیم در غزه شدند.

 

عضو فراکسیون حزب الله:

دشمن صهیونیستی فقط زبان قدرت و سلاح را می فهمد

 

حسن فضل‌الله عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان گفت: هیچ گفت‌وگویی با دشمن صهیونیستی غیر از زبان سلاح و مقابله نداریم.

 

پیش از ظهر امروز رخ داد

حمله هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن

منابع خبری از حملات هوایی مجدد جنگنده‌های آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن خبر دادند.

 

تظاهرات گسترده در اروپا علیه رژیم صهیونیستی

اروپایی ها: آزادی برای فلسطین است

 

مخالفان رژیم صهیونیستی و حامیان فلسطین در شهرهای مختلف اروپا تظاهرات کرده و خواستار آتش‌بس فوری و توقف نسل‌کشی در غزه و آزادی فلسطین شدند.

 

ابراز همبستگی فیلمنامه نویس مشهور انگلیسی با غزه:

نسل کشی را متوقف کنید

پل لاورتی، نویسنده و فیلمنامه نویس مشهور انگلیسی مراتب همبستگی خود را با غزه – که از 7 اکتبر 2023 هدف حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی قرار گرفته است – اعلام کرد.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح