گروه سیاست سایت فردا: «مردم باید احساس کنند که میتوانند در هر انتخاباتی تغییر ایجاد کنند» این جمله ای است که این روزها زیاد شنیده می شود اما سئوال اصلی آن است که چه طور می شود چنین حسی را به مردم منتقل کرد؟
علی یوسف پور در گفتوگو با خبرنگار فردا درباره راهکار ایجاد حس امید به صندوق رأی در مردم گفت: وقتی یک ماه به انتخابات امواج گرانی را در اینترنت، دلار، گوشت و سایر اقلام و کالاها اتفاق می افتد، واقعا از جامعه چه انتظاری می توان داشت. بارها بر آزادسازی واردات خودرهای برقی یا خودروهای دست دوم تأکید شد اما هیچ گوش شنوایی نیست. از ابتدای دولت آقای رئیسی هرچه نامه نوشتیم و به او و اعضای دولتش پیشنهاد دادیم، حتی یک موردش مورد توجه قرار نگرفت.
وی با بیان اینکه مردم باید به نتیجه بخشی یک اقدام یا کار دولتمردان امیدوار باشند تا این امیدواری به موضوعات دیگر نیز به تدریج تسری یابد، افزود: متأسفانه وزرای دولت آقای رئیسی مغرور، جوان و بی تجربه هستند و حاضر هم نیستند به مشورت های دیگران توجه کنند.
این فعال سیاسی یادآور شد: ما با دولت آقای روحانی مخالف بودیم اما به هر کدام از وزرای دولت او تماس می گرفتیم فردایش به ما ملاقات می دادند اما هیچ کدام از اعضای دولت فعلی نه تنها پاسخگو نیستند بلکه از دلسوزان مشورت نیز نمی گیرند. آیا دولت درباره چای دبش جوابگو بود؟ سرنوشت این پرونده چه شد؟ این شرکت چای تاریخ گذشته و در انبار مانده را به خورد مردم داد؛ این جنایت حتی از دلارهایی که بردند بالاتر است.
وی با بیان اینکه مشکل سفرههای مردم باید حل شود، یادآور شد: البته باید حس دینی و ملی مردم را تحریک کرد و باید به جامعه آگاهی داد که عملکرد دولت را پای موضوع انتخابات نگذارد. مردم ایران از مشروطه تا کنون قریب به 600 هزار نفر شهید دادند تا بتوانند با رفتن پای صندوق رأی سرنوشت خودشان را تعیین کنند.
یوسف پور با بیان اینکه باید با حس ملی و دینی پای صندوق های رأی حاضر شویم، گفت: امیدواریم مردم پای صندوق رأی بیایند، مشارکت بالایی رقم بخورد و نمایندگان خوبی نیز به مجلس راه پیدا کنند؛ گام بعدی را نیز مردم در انتخابات 1404 با انتخاب دولتی کارآمد بردارند تا این دولت بتواند مشکلات آنها را حل کند.
نظر شما