شناسهٔ خبر: 65231428 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

مرگ معروف ترین مخالف پوتین در زندان

در اطلاعیه رسمی آمده است: "محکوم ناوالنی امروز 16 فوریه در زندان اصلاح و تربیت شماره 3، پس از یک پیاده روی حالش بد شد و تقریباً بلافاصله بیهوش شد. کارکنان پزشکی موسسه بلافاصله در محل حاضر شدند و تیم فوریت های پزشکی فراخوانده شد."

صاحب‌خبر -

معروف ترین مخالف ولادیمیر پوتین در زندان، درگذشت.

به گزارش عصر ایران، خبرگزاری روسی اسپوتنیک در این باره نوشت:  الکسی ناوالنی، در زندان تادیبی شماره 3 در منطقه خودمختار یامالو-ننتس روسیه درگذشت.
در اطلاعیه اداره منطقه ای سازمان فدرال اجرای مجازات ها  منتشره آمده است: "محکوم ناوالنی امروز 16 فوریه در زندان اصلاح و تربیت شماره 3، پس از یک پیاده روی حالش بد شد و تقریباً بلافاصله بیهوش شد. کارکنان پزشکی موسسه بلافاصله در محل حاضر شدند و تیم فوریت های پزشکی فراخوانده شد."
این اطلاعیه می‌افزاید: "تمام اقدامات لازم برای نجات انجام شد، اما نتیجه مثبتی نداشت. پزشکان اورژانس فوت محکوم را تأیید کردند و علل مرگ در دست بررسی است".

ناوالنی مخالف ولادیمیر پوتین
آلکسی آناتولیویچ ناوالنی حقوقدان، سیاستمدار و منتقد سیاسی-اقتصادی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بود. وی یکی از عمده رهبران اعتراضات سال‌های ۲۰۱۲–۲۰۱۱ در روسیه بود.
 ناوالنی پس از گذراندن دوره درمان مسمومیت مشکوکش در  آلمان ، در روز ۱۷ ژانویه ۲۰۲۱ ، داوطلبانه به روسیه بازگشت و بلافاصله در فرودگاه دستگیر و زندانی شد. 
او در طول زندگی 47 ساله اش، فعالیت های سیاسی گسترده ای داشت به طوری که سرشناس ترین مخالف پوتین نام گرفت. برگزاری تظاهرات ضد دولتی در میدان پوشکین مسکو بعد از انتخاب مجدد پوتین به ریاست جمهوری که منجر به بازداشت 15 روزه او شد از مهم ترین اتفاقات سیاسی زندگی اوست.

آلکسی ناوالنی پیش از این و در سال 2021 در زندان به مدت 24 روز در اعتراض به «شکنجه» و «عدم رسیدگی» به مشکلات جسمی اش اعتصاب غذا کرده بود.
او امروز درگذشت و مخالفان پوتین، قطعا عادی بودن مرگ او را نخواهند پذیرفت.