شناسهٔ خبر: 65207262 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

خط و نشان حزب‌الله لبنان برای اسرائیل / حمله امروزتان بدون پاسخ نخواهد ماند

ایرنا : رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان گفت: امکان ندارد تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان بدون پاسخ بماند.

صاحب‌خبر -

سیدهاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تأکید کرد: به تجاوزاتی که در آن غیرنظامیان و کودکان به شهادت رسیدند، ناگزیر پاسخ داده خواهد شد و این پاسخ در سطح لازم و مناسب خواهد بود.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند، وی افزود: خطاب به عده ای که گمان می کنند می توانند به اهدافی که در سال ۲۰۰۶ در تحقق آن ناکام ماندند، دست یابند، می‌گوییم که «این بار نیز دچار اشتباه شده اید».

اظهارات این مقام ارشد حزب الله لبنان پس از آن صورت می گیرد که بر اثر بمباران هوایی منطقه الصوانه در جنوب این کشور توسط رژیم صهیونیستی، یک خانواده از جمله یک مادر و ۲ فرزندش به شهادت رسیدند.

خبر مرتبط
شهادت یک عضو حزب‌الله در حملات امروز اسر ائیل به لبنان

حزب‌الله لبنان از شهادت یکی از رزمندگان خود خبر داد.

در تحولی مرتبط، رسانه های لبنان اعلام کردند: هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوز به خاک لبنان، مناطق جنوبی این کشور شامل روستاهای عدشیت، الشهابیه، الصوانه، ارتفاعات الجبور و منطقه اقلیم التفاح را بمباران کردند.

همچنین ساعاتی بعد حزب الله لبنان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که یک رزمنده مقاومت به نام حسن علی نجم ملقب به «جهاد» از اهالی روستای الطیبه و مقیم روستای عدشیت در جنوب لبنان در جریان مقاومت برابر اشغالگران صهیونیست به شهادت رسید.

به گزارش ایرنا، با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.