شناسهٔ خبر: 65139423 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

توجیه عجیب نتانیاهو درباره حمله به رفح!

مهر : نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به قصد این رژیم برای حمله زمینی به رفح، عدم انجام این اقدام را به منزله شکست این رژیم در جنگ دانست.

صاحب‌خبر -

  بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی آمریکایی «اِی بی سی» سخنان جدیدی را درباره حمله زمینی احتمالی این رژیم به رفح در جنوب نوار غزه بیان کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بدون اشاره به کشتار بی‌رحمانه آوارگان فلسطینی در نقاط مختلف نوار غزه از سوی نظامیان صهیونیست ادعا کرد: به نیروهایمان دستور دادم برای تخلیه صدها هزار نفر از ساکنان رفح پیش از ورود زمینی به آن برنامه‌ریزی کنند.

خبر مرتبط
ادعای تازه منابع عبری/ اسرائیل برای مذاکره مهم اعلام آمادگی کرد

منابع اسرائیل از آمادگی تل آویو برای اعزام هیاتی به قاهره با هدف رایزنی با مقامات مصری، آمریکایی و قطری درباره آزادی اسیران این رژیم در غزه خبر دادند.

نتانیاهو با نادیده‌گرفتن دروغ‌های پیشین خود درباره امن‌بودن منطقه‌های جنوبی نوار غزه و تشویق ساکنان این باریکه برای پناه‌بردن به منطقه‌های جنوبی از جمله رفح مدعی شد: ما گذرگاه امنی را برای غیرنظامیان ترتیب خواهیم داد تا بتوانند رفح را ترک کنند. من در این باره با مقامات آمریکا هم‌نظر هستم.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اذعان ضمنی به عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی این رژیم در حمله به غزه گفت: عدم ورود ما به رفح به معنی شکست در جنگ و رهاکردن حماس در آنجا است.