شناسهٔ خبر: 65101651 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

بغداد: یک‌شنبه درباره زمان‌بندی پایان ماموریت ائتلاف آمریکایی در عراق گفت‌وگو می‌کنیم

صاحب‌خبر -

شفقنا- یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق عنوان داشت: گفت‌و‌گو میان کمیته عالی دوجانبه نظامی فنی بغداد و واشنگتن روز یکشنبه از سرگرفته می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به نقل از المیادین، یحیی رسول با بیان این مطلب گفت، این گفتگو در روز یکشنبه زمانبندی پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق را مورد بررسی قرار می‌دهد.

در همین حال، الجزیره از فرمانده‌ ائتلاف بین المللی و نیروهای آمریکایی در عراق نقل کرد کارگروه‌های کمیته عالی نظامی، دیدارهای خود را روز یکشنبه در بغداد از سر می‌گیرند.

پیشتر سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق عنوان داشت: نیروهای آمریکایی به صورت غیرمسئولانه ارتکاب هر آنچه که تفاهم‌ها و آغاز گفتگوی دوجانبه را از بین می‌برد، تکرار می‌کنند. آنها از طریق یک حمله هوایی در یک محله مسکونی از محله‌های بغداد، پایتخت عراق اقدام به اجرای یک عملیات ترور کردند. به روشی که اهمیتی برای جان غیرنظامیان و نیز اهمیتی به قوانین بین‌المللی قائل نبودند.

وی افزود: آنها از این طریق صلح داخلی را تهدید کرده و حاکمیت عراق را نقض کرده‌اند و جان مردم و آحاد ملت ما را بی‌اهمیت شمرده و خطرناک‌تر اینکه ائتلاف بین‌المللی تمامی دلایل و اهدافی را که به خاطر آن این ائتلاف بر روی خاک ما شکل گرفته است، زیر پا می‌گذارد.

یحیی رسول عنوان داشت: این روند، دولت عراق را بیش از هر زمان دیگری به پایان دادن به ماموریت این ائتلاف سوق می‌دهد؛ ائتلافی که به عامل بی‌ثباتی عراق تبدیل شده و تهدیدی را برای کشاندن عراق به دامنه درگیری‌ها ایجاد می‌کند.

حمله شب گذشته یک پهپاد آمریکایی به شهادت یکی از برجسته‌ترین فرماندهان گردان‌های حزب‌الله عراق به نام «ابوباقر الساعدی» و دو تن از دستیارانش منجر شد، آمریکا اعلام کرده این حمله در واکنش به هدف حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه انجام شده است.