شناسهٔ خبر: 65059367 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

استخدام زباله گردها از سوی شهرداری تهران؛ حقوق ۱۵ میلیون تومان استخدام زباله گردها از سوی شهرداری تهران؛ حقوق ۱۵ میلیون تومان

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تهران گفت: ما همه زباله‌گرد‌ها را استخدام می‌کنیم. برای پیمانکار هم الزام گذاشته‌ایم که باید از نیروی ایرانی استفاده کرده و حقوق بین ۱۲.۵ تا ۱۵ میلیون تومان با ۸ ساعت کار به این افراد حقوق پرداخت کند. به گزارش شهرآرانیوز، او اظهار کرد: زباله‌گرد‌ها تبعات

صاحب‌خبر -

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تهران گفت: ما همه زباله‌گرد‌ها را استخدام می‌کنیم. برای پیمانکار هم الزام گذاشته‌ایم که باید از نیروی ایرانی استفاده کرده و حقوق بین ۱۲.۵ تا ۱۵ میلیون تومان با ۸ ساعت کار به این افراد حقوق پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، او اظهار کرد: زباله‌گرد‌ها تبعات اجتماعی هم دارند ما موضوعات را رصد کرده‌ایم. به عنوان نمونه ما یک نوجوان زباله‌گرد را دیدم که زباله‌ها را جمع می‌کرد و به خانه‌اش می‌برد وقتی به در خانه‌اش رفتیم دیدیم مقدار زیادی زباله جمع کرده و می‌گفت مشکل دارد و نان‌آور خانه است و بابت این زباله ماهیانه ۱۰ میلیون تومان از مافیا حقوق می‌گیرد در حالیکه ارزش زباله بالای ۱۰۰ میلیون تومان بود.

وی ادامه داد: ما قطعاً با مافیای زباله‌گردی برخورد می‌کنیم. قوه قضاییه هم در این زمینه ورود می‌کند. خیلی از بچه‌هایی که دست این مافیای زباله‌گردی هستند معتاد شدند و در ازای جمع‌آوری زباله به آن‌ها مواد می‌دهند موضوع دیگر فقط مباحث مالی نیست بلکه یک آسیب اجتماعی است.

محمدی افزود: براساس آمار غیررسمی حدود ۴ هزار و ۲۰۰ تا ۴ هزار و ۷۰۰ زباله‌گرد در تهران داریم و ما اعلام می‌کنیم که توانایی استخدام ۵ هزار زباله‌گرد با حقوق طرح طبقه‌بندی استخدام می‌کنیم.

 

منبع: etemadonline-650866