مشاور معاون اول رئیس جمهور، گفت: تبلور قدرت کشور ما از مشارکت مردم است که نباید هرگز فراموش شود. ما باید هر طور شده مردم را جذب کنیم تا کشور گرفتار دو قطبی و سه قطبی نشود.
به گزارش ایسنا، ابراهیم شیبانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران با حضور در حسینیه جماران به اظهار نظر در خصوص انتخابات اسفند ماه پرداخت و تاکید کرد: سخنان امام و رهبری درباره انتخابات اهمیت این مسئله را به خوبی روشن میکند.
وی ادامه داد: درخت جمهوری اسلامی بسیار تنومند شده است، به نحوی که دشمنان هم به این مسئله اذعان دارند. حمله نیروهای عراقی به پایگاه آمریکایی در عراق نیز جلوه این قدرت است. ایران از نظر تسلیحاتی پیشرفته است اما منبع قدرت در ایران مردم هستند. اگر میلیونها نفر نیروی نظامی وارد ایران کنند هرگز نخواهند توانست به اهدافشان در ایران برسند. تبلور قدرت کشور ما از مشارکت مردم است که نباید هرگز فراموش شود. ما باید هر طور شده مردم را جذب کنیم تا کشور گرفتار دو قطبی و سه قطبی نشود.
این عضو شورای پول و اعتبار ادامه داد: اگر نمایندگان مجلس پی به اهمیت و ضرورت هوش مصنوعی و بلاکچین که در شورای پول و اعتبار تصویب شده است نبرند قاعدتاً نخواهند توانست تصمیمات درستی برای کشور بگیرند و این در حالی است که غرب از این تکنولوژی برای تاثیر بر جوامع مختلف بهره میبرد.
وی ادامه داد: دشمنان کشور در همه دولتهای آمریکا در کمین جمهوری اسلامی و مردم ایران نشسته اند؛ بنابراین باید انسجام و اتحاد ملی را جدی گرفت. خدای نکرده اگر برای رفع مشکلات به اتحاد و انسجام توجه نشود زمینه برای نفوذ دشمنان به وجود میآید.
به گفته وی، تخصص و تعهد و قدرت اغناء از ویژگی های مهم برای انتخاب نمایندگان مجلس است.
شیبانی قضاوت منصفانه را از دیگر ویژگیهای داوطلبان نمایندگی مجلس دانست و افزود: نمایندگان علاوه بر تخصص باید بتوانند موضوعات کشور را با توجه به ضرورتها و اهمیت آنها تشخیص دهند و بتوانند با قضاوت منصفانه به آنها بپردازند و این صبر و سعه صدر از ویژگی های مهم داوطلبان انتخابات دانست.
شیبانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور، گفت: همزمان در اقتصاد معادلات باید به صورت همزمان حل شود. به عنوان مثال کاهش نرخ ارز اگرچه در ظاهر یک مسئله اقتصادی است اما باید در رابطه با سایر پارامترهای اقتصادی از جمله ذخایر ارزی، تصاعدی شدن واردات، ورشکستگی بخش صنعت و کشاورزی و سایر شاخصها مورد تصمیم گیری قرار گیرد.
رئیس اسبق بانک مرکزی افزایش ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی بودجه دولت توسط مجلس را مورد انتقاد قرار داد و افزود: افزایش حقوق کارمندان دولت از ۱۸ درصد مورد نظر دولت به ۲۰ درصد مورد نظر مجلس دهها هزار میلیارد تومان به بودجه دولت اضافه کرد. این تصمیم در شرایطی که بودجه گرفتار کسری است موجب چاپ پول بدون پشتوانه و رشد بیشتر تورم میشود که مورد انتقاد رئیس جمهور و معاون اول ایشان است.
مشاور اقتصادی معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: بودجه اگر تعادل مالی نداشته باشد در این صورت گرفتار ناتعادلی پولی میشود. اگر نمایندگان مجلس اطلاعات درست و فهم دقیقی از شاخصهای اقتصادی داشته باشند شاید در تصمیمات کلان اقتصادی بهتر تصمیم گیری کنند.
نظرات کاربران