شناسهٔ خبر: 6496612 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزیر دفاع آمریکا: آماده افزایش همکاری نظامی با اسرائیل هستیم

طبق آنچه که وزیر دفاع آمریکا در سفر به تل‌آویو اعلام کرد، آمریکا آماده افزایش همکاری نظامی خود با اسرائیل است.

صاحب‌خبر -

طبق آنچه که وزیر دفاع آمریکا در سفر به تل‌آویو اعلام کرد، آمریکا آماده افزایش همکاری نظامی خود با اسرائیل است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس خبری با موشه یعالون، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عنوان داشت: ما درخصوص پاره‌ای از تدابیر جهت تقویت امنیت مشترکمان همچون دفاع ضدموشکی و طرح‌ریزی نظامی یا امنیت اطلاعاتی گفت‌وگو کردیم.

وی افزود: می‌توانیم در زمینه همکاری نظامی میان تل‌آویو و واشنگتن چیزهای زیادی بسازیم و این دیدگاه آمریکا است.

یعالون در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تل‌آویو تمایل دارد کمک‌های بیشتری را از آمریکا پس از توافق هسته‌ای با ایران به دست آورد، گفت پس از اینکه وزارتخانه او نتایج توافق هسته‌ای با ایران را ارزیابی کرد جواب این سوال را در «آخر سال» می‌دهد.

وی افزود: باید بررسی‌هایی را انجام دهیم و تمرکز زیادی بر تاثیر این توافق داشته باشیم.

یعالون عنوان داشت: ما معتقدیم که ایران توانایی‌های خود را در زمینه سلاح‌های سنتی تقویت خواهد کرد.

در همین حال وزیر دفاع آمریکا گفته است که ایالات متحده به اسرائیل برای "مقابله با نفوذ ایران در منطقه" کمک خواهد کرد.

کارتر که در مرحله اول از سفرش به خاورمیانه، به اسرائیل سفر کرده، پیش از آغاز گفت‌وگوهای رسمی با موشه یعالون به شمال سرزمین‌های اشغالی رفتند تا از یک ناحیه مرزی با لبنان بازدید کنند.

کارتر در نزدیکی مرز لبنان گفت: "مسلم است که حزب‌الله (لبنان) توسط ایران حمایت می‌شود. به همین خاطر، ایالات متحده به حمایت از اسرائیل برای مقابله با نفوذ ایران در منطقه ادامه خواهد داد."

از سوی دیگر وزیر جنگ اسرائیل در کنفرانس خبری مشترک با اشتون کارتر در تل آویو گفت: "ما در مورد توافق اتمی ایران به طور جدی اختلاف نظر داریم و در پی امضای آن، به شدت نگران آینده هستیم."

یعالون در عین حال افزود: "اما ما (اسرائیل و آمریکا) درباره این موضوع، در کنار موضوعات مهم دیگر، به طور بی پرده با هم صحبت می کنیم."

اشتون کارتر هم تاکید کرد دولت اوباما در "تعهد محکم آمریکا برای حفظ برتری تسلیحاتی کیفی اسرائیل نسبت به کشورهای منطقه" قصور نخواهد کرد.

وی همچنین گفت که آمریکا سرمایه لازم را برای توسعه سپر دفاع موشکی "گنبد آهنین" در اختیار اسرائیل قرار خواهد داد.

به گفته کارتر گنبد آهنین تابستان گذشته توانسته است تا 90 درصد موفقیت خود را در حملات نشان دهد و جان بسیاری از اسرائیلی‌ها را نجات دهد.

وی گفت: ما همچنان به مشارکت خود برای توسعه سیستم‌های موشکی "ارو" و "فلاخن داوود" و راکت‌های کوتاه برد و موشک‌های بالستیک ادامه خواهیم داد.

وزیر دفاع آمریکا هم‌چنین ادامه داد: اسرائیل سال آینده اولین متحد واشنگتن خواهد بود که نیروی هوایی آن از هواپیمای بسیار پیشرفته اف-۳۵ برخوردار خواهد شد.

وزیر دفاع آمریکا قرار است امروز سه شنبه با نخست وزیر اسرائیل دیدار کند. او پس از اسرائیل به اردن و عربستان سعودی خواهد رفت.

از سوی دیگر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنان خود با اشاره به وضعیت جنگ در سوریه گفت: سوریه هرگز دیگر یک کشور متحد و یکپارچه نخواهد شد.

وی با شبه کردن سوریه به تخم مرغ گفت: در حال حاضر به نظر می‌رسد که این تخم مرغ شکسته و سوریه الان شبیه املت شده است و دیگر هیچ راهی برای اینکه تخم مرغی را از املت جدا کنیم وجود ندارد!

یعالون گفت: به نظر من هیچ شانسی برای اتحاد مجدد سوریه به عنوان یک کشور متحد و یکپارچه همچون گذشته وجود ندارد. همانطور که شاهد هستید کردهای سوریه در شمال و دروزی‌ها در مرکز و در مناطقی در جنوب مستقر هستند و عناصر سنی نظیر داعش در شرق این کشور مستقر شده‌اند. در قسمت‌های شرقی سوریه جبهه النصره و شبه نظامیان ارتش آزاد سوریه نیز در حال حاضر به عنوان یک ائتلاف متمرکز هستند.

انتهای پیام