شناسهٔ خبر: 64929581 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

املت بادمجان | طرز تهیه املت بادمجان

سه سوته برای ناهار یک غذای جدید درست کن | طرز تهیه املت بادمجان + فیلم

در ویدیو زیر به شما طرز تهیه املت بادمجان خوشمزه و متفاوت را آموزش را میدهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز :املت بادمجان یک غذای جدید و متنوع است. املت بادمجان بسیار و خوشمزه است. املت بادمجان طرفداران خاص خودش را دارد. دستور پخت املت بادمجان سخت نیست. برای طرز تهیه املت بادمجان همراه ما باشید. 

 

مواد لازم

بادمجان: دو عدد

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: یک حبه

فلفل دلمه: نصف یک عدد

پوره‌ گوجه فرنگی: سه عدد

تخم مرغ: دو عدد

پنیرپیتزا: در صورت دلخواه

شکر: نصف قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه، پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه

 ابتدا دو عدد بادمجان را یکی درمیان به صورت طولی پوست گرفته و نگینی خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ ها رو با حرارت کم تفت بدید، وقتی سرخ شدن از تابه خارج کنید

 یک عدد پیاز رو نگینی خرد کنید و توی همون تابه با مقداری روغن تفت بدید، زمانی که سبک شدن نصف یک یعد فلفل دلمه ای نگینی شده و یک حبه سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید

 حالا مقداری پاپریکا و زردچوبه رو با پیازها تفت بدید تا عطرشون آزاد شود سپس پوره‌ گوجه فرنگی رو توی تابه بریزید و بهش نمک و نصف قاشق چایخوری شکر رو هم اضافه کنید و در تابه رو ببنید تا جوش بیاد

 در این مرحله بادمجون‌ های سرخ شده را به سس گوجه داخل تابه اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس دوتا فضای خالی برای تخم‌مرغ‌ ها ایجاد کرده و دو عدد تخم مرغ رو اضافه کنید

 در نهایت نمک بزنید و در تابه رو ببندید، در این مرحله در صورت دلخواه میتونید مقداری پنیرپیتزا هم اضافه کنید، وقتی پنیر ذوب شد و تخم مرغ کمی گرفت، آماده میل کردن می باشد