شناسهٔ خبر: 64882306 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ایرنا خبر داد:

حمله به ۲ پایگاه آمریکا در عراق و سوریه

ایرنا : منابع خبری یکشنبه شب از حمله پهپادی علیه نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد واقع در غرب عراق و یک پایگاه دیگر واشنگتن در سوریه خبر دادند.

صاحب‌خبر -

شبکه المیادین در این باره اعلام کرد نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد هدف حمله پهپادی قرار گرفتند.

برپایه این گزارش، همزمان پایگاه آمریکا در روستای خربه عدنان در حومه منطقه المالکیه در شمال شرق الحسکه سوریه، هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

خبر مرتبط
حمله پهپادی به پایگاه نظامی آمریکا در اردن/ 28 نظامی کشته و زخمی شدند

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.

در روزهای گذشته پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی و راکتی قرار گرفته است.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال بمباران بیمارستان المعمدانی غزه توسط رژیم صهیونیستی، به آمریکا هشدار داد که از این پس حملات علیه پایگاه‌های آمریکایی در خاک عراق آغاز می‌شود.