شناسهٔ خبر: 64881666 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

حمله پهپادی به پایگاه آمریکا در اردن

در حمله پهپادی به یک پایگاه نیرو‌های آمریکایی در شمال شرق اردن نزدیک مرز سوریه، ۳ سرباز آمریکایی کشته و ۲۴ نفر زخمی شده اند.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین:  شبکه «سی ان ان» گزارش داد: در حمله پهپادی به یک پایگاه نیرو‌های آمریکایی در شمال شرق اردن نزدیک مرز سوریه، ۳ سرباز آمریکایی کشته و ۲۴ نفر زخمی شده اند.

به گزارش صدا و سیما، سی ان ان به نقل از برخی مسئولان آمریکایی اعلام کرد: این نخستین بار از آغاز جنگ در غزه است که سربازان آمریکایی در حملات به منافع آمریکا کشته می‌شوند.

سنتکام تایید کرد

فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا موسوم به سنتکام امروز یکشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که در حمله هواپیمای بدون سرنشین «به پایگاهی در شمال شرقی اردن»، ۳ نظامی این کشور کشته و ۲۵ نفر مجروح شدند.

بایدن: قلب آمریکا جریحه دار شد

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا امروز یکشنبه هلاکت نظامیان آمریکایی در اردن بر اثر حمله پهپادی را تایید کرد.

رییس جمهور آمریکا بدون ارایه هرگونه سند و مدرکی در این خصوص ادعا کرد: حمله به نیرو‌های ما که منجر به کشته شدن ۳ نظامی شد، توسط گروه‌های تحت حمایت ایران که در سوریه و عراق فعالیت می‌کنند، انجام شد!

در بیانیه بایدن در این خصوص ادعا شده است: در حمله پهپادی به نیرو‌های ما در شمال شرقی اردن نزدیک مرز سوریه، ۳ نظامی آمریکایی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند. همه مسببین این حمله را در زمان مناسب و به شیوه‌ای که ما انتخاب می‌کنیم، پاسخگو خواهیم کرد. در حال جمع آوری اطلاعات درباره این حمله هستیم و می‌دانیم که این حمله توسط گروه‌های افراطی مورد حمایت ایران صورت گرفته است!

بیانیه «جو بایدن» اضافه کرد: قلب آمریکا با کشته شدن ۳ نظامی -در حمله به نیرو‌های مان- در شمال شرق اردن سنگین و آکنده از غم شده است.

وی در این بیانیه خاطرنشان کرد: ما تعهد خود را نسبت به خانواده‌های قربانیان و مبارزه با تروریسم حفظ خواهیم کرد.