شناسهٔ خبر: 64759510 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

لحظه به لحظه با یکصد و هشتمین روز حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری

صاحب‌خبر -
لحظه به لحظه با یکصد و هشتمین روز حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری
خبرگزاری آریا - یکصد و هشتمین روز حملات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و کرانه باختری درحالی امروز (دوشنبه) آغاز شده است که شب گذشته معترضان با تجمع مقابل خانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و همچنین در تل آویو و سایر مناطق سرزمین های اشغالی خواستار برکناری وی از قدرت و توافق آتش بس برای بازگرداندن اسرا در غزه شدند.
بنابر این گزارش،‌ خانواده‌های اسرای اسرائیلی شب گذشته (یکشنبه) مقابل محل اقامت نتانیاهو تجمع کردند و درخواستار امضای توافق فوری برای مبادله اسر شدند.
شهرک‌نشینان نیز دیشب در تل‌آویو علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کرده و خواستار موافقت او با تبادل اسرا شدند. معترضان با سر دادن شعارهایی خواستار توقف هر چه زودتر جنگ و آزادی اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین شدند.
در همین حال نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست ها برای توقف جنگ در قبال آزادی اسرای این رژیم در غزه را رد کرد. نتانیاهو شامگاه یک شنبه مدعی شد که "حماس در ازای آزادی افراد ربوده شده (اسرا) خواستار خروج نیروهای ما از غزه، آزادی تمامی قاتلان و متجاوزین و مصونیت برای حماس است.
جنگ غزه
نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه 15 مهر (7 اکتبر 2023 ) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان "طوفان الاقصی" مواضع و پایگاه های رژیم اشغالگر قدس را با ده ها موشک هدف قرار دادند. رسانه های اسرائیلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح را به خود ندیده بود.
رژیم اشغالگر به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی حملات مداوم و جنایتکارانه اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان،‌ اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان ها، آمبولانس ها، مدارس و پناهگاه ها را با استفاده از بمب های ممنوعه آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی پس از ارتکاب جنایات جنگی گسترده ، کشتار بی امان زنان و کودکان فلسطینی، سرانجام تحت تاثیر فشار افکار عمومی و بدون دست یافتن به هیچ یک از اهداف نظامی اعلام شده اش از جمله نابودی حماس و آزادسازی بی قید و شرط اسیران خود، از روز جمعه (3 آذرماه) به آتش بس چهار روزه با حماس و توافق مبادله اسرا و ارسال کمک های انسانی به غزه تن داد. سپس این آتش بس با تلاش های میانجی گران از جمله قطر، مصر و آمریکا طی دو روز دیگر و بعد به صورت روزانه تمدید شد و در نهایت پس از 7 روز برقراری آتش بس موقت، این رژیم روز جمعه (10 آذر ماه) از ادامه آن سرباز زد.
علل شکست آتش‌بس در غزه
جهاد طه سخنگوی جنبش حماس روز جمعه (10 آذر ماه)‌ در باره علل شکست آتش‌بس در غزه به العالم گفت: شب پنجشنبه (9 آذر ماه) در ازای آزادی 30 اسیر فلسطینی از زندان های رژیم اسرائیل، قرار بود 10 اسرائیلی از جمله 3 نفر که در اثر بمباران صهیونیست ها به باریکه غزه کشته شده بودند، آزاد شوند، اما رژیم صهیونیستی از تحویل گرفتن اجساد اسرا خودداری کرد.
گزارش لحظه‌به‌لحظه العالم از یکصد و هشتمین روز حملات به غزه و کرانه باختری:
07:08 | تجمع مردم تونس مقابل سفارت آمریکا در محکومیت حمایت‌های این کشور و غرب از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه