شناسهٔ خبر: 6468962 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: هنگام | لینک خبر

وقوع سیل در 4 شهرستان مازندران

مدیرکل مدیریت بحران مازندران از بروز سیل در 4 شهرستان این استان خبر داد و گفت: محور سوادکوه - تهران که توسط سیل مسدود شده بود، توسط راهداران در حال بازگشایی است.

صاحب‌خبر -
سایت خبری تحلیلی هنگام    Hengamnews.com:

"علی‌اصغر احمدی" در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سیل در شهرستا‌ن‌های سوادکوه، نور، آمل و نوشهر مازندران رخ داده است، اظهار کرد: سیل در شهرهای آلاشت، سوادکوه، دهستان ولوپی و راستو‌پی سوادکوه رخ داده است.

 

وی یادآور شد: همچنین سیل در جاده خطیرکوه، در منطقه ارفع‌ده سوادکوه در مسیر تهران - شمال خساراتی به بار آورده است.

 

احمدی با اشاره به اینکه نیروهای امدادی در حال بازگشایی مسیر هستند، افزود: ترافیک محور سوادکوه - تهران نیمه‌سنگین است که نیروهای امدادی در حال شست‌وشوی مسیر هستند تا خودروها با کمترین خطر به مسیر خود ادامه دهند.

 

این مسئول یادآور شد: در غرب مازندران نیز سیل در دو روستای بلده موجب رانش زمین شد و در شهرستان آمل بخش لاریجان نیز سیل مهار شد.

 

وی تصریح کرد: در بخش کجور نیز سیل و مشکلات ناشی از آن به اتمام رسیده است.

 

در همین حال، بخشدار کجور گفت: بارش شدید باران در ساعات گذشته موجب وقوع سیل در 7 روستا و یک شهر بخش کجور شد.

 

"رستم سیاسرانی" در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران اظهار کرد: بارش شدید باران که از ساعاتی قبل بخش‌هایی از کجور را فرا گرفته بود موجب وقوع سیل در 7 روستا و شهر کجور شد.

وی افزود: طغیان رودخانه‌ در روستاهای فیروزکلای سفلی، فیروزکلای علیا، چناربن، سریوده، هزارخال، بین، برکن و شهر کجور باعث جاری شدن سیل در این مناطق شد.

 

وی تصریح کرد: سیل باعث انسداد برخی راه‌های مواصلاتی بین روستایی شد و عملیات بازگشایی در این مسیر در حال انجام است.

 

بخشدار کجور خاطرنشان کرد: نیروهای راهداری و امدادی مشغول بازگشایی راه‌های مواصلاتی این چند روستا هستند.

 

وی گفت: هنوز از میزان و نوع خسارات وارده به مناطق سیل‌زده در بخش کجور آمار دقیقی در دست نیست.