شناسهٔ خبر: 64644356 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ستاره‌صبح | لینک خبر

خبر کوتاه

صاحب‌خبر -

اخراج فوتبالیست اسرائیلی از ترکیه

در پی اخراج فوتبالیست اسرائیلی از باشگاه آنتالیا اسپور ترکیه، وزیران جنگ و امور خارجه رژیم صهیونیستی آنکارا را به باد انتقاد گرفتند. «سگیو یهزکل» بازیکن اسرائیلی تیم آنتالیا اسپور ترکیه پس از اینکه پیامی را با اشاره به جنگ رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در لیگ برتر ترکیه نشان داد، دستگیر شد. این وینگر ۲۸ ساله پس از گلزنی به تیم ترابزون‌اسپور در سوپرلیگ ترکیه، بانداژ سفیدی به دست داشت که روی آن با ماژیک نوشته شده بود، «۱۰۰ روز (ستاره داوود) ۱۰/۷ (هفتم اکتبر).»

 

 

کارلتو سایه به سایه زیزو

یک فینال دیگر و یک قهرمانی دیگر برای کارلو آنچلوتی باعث شد کارنامه مربیگری او پربارتر شود. قهرمانی رئال‌ مادرید در سوپرکاپ اسپانیا برای کارلو آنچلوتی ایتالیایی شب ویژه‌ای را رقم زد و او اکنون تنها سه جام دیگر تا رکورد میگل مونوز افسانه‌ای فاصله دارد. با این قهرمانی تعداد جام‌های کارلتو به عدد یازده رسید و با رکورد زیدان برابری کرد. همچنین فلورنتینو پرس سی‌وسومین جام دوران ریاستش را کسب کرد و رکورد سانتیاگو برنابئو را شکست. این هفتمین جام کارلو آنچلوتی در دومین دوره حضورش در باشگاه مادریدی است

 

 

واکنش به احتمال اخراج ژاوی

باشگاه بارسلونا به خبرها درباره اخراج سرمربی‌اش بعد از شکست سنگین برابر رئال مادرید در فینال سوپرجام اسپانیا واکنش نشان داد.به گزارش ایسنا، بارسلونا شکست سنگینی را در ال‌کلاسیکو تجربه کرد. آبی‌-اناری‌ها که به مصاف رئال مادرید رفته بودند با نتیجه چهار بر یک شکست خوردند. بعد از این شکست گمانه‌زنی‌ها درباره اخراج ژاوی زیاد شده است و سرمربی آبی-اناری‌ها فشار زیادی را تحمل می‌کند.دکو گفت: «این سوال هیچ معنی ندارد. ژاوی همچنان مورد اعتماد رئیس باشگاه و هیات‌مدیره است. این شکست هیچ چیزی را تغییر نمی‌دهد.»

برچسب‌ها: