شناسهٔ خبر: 64527368 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

سیر سیاه چیست؟

یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است که مانند سیر خام تازه، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی ضروری است که می‌تواند به بهبود سلامت شما و جلوگیری از مشکلات جدی مرتبط با سلامتی کمک کند.

صاحب‌خبر -

آیا تا به حال در مورد سیر سیاه چیزی شنیده‌اید؟ سیر سیاه سیر خام تازه است که با استفاده از حرارت کم و رطوبت حدود ۷۰ درصد با گذشت زمان تغییر می‌کند. در طی این فرآیند، میخک‌ها به رنگ مشکی در می‌آیند. بافت و طعم سیر نیز تغییر می‌کند. این سیر نرم تر، جویدنی‌تر و شیرین‌تر از سیر خام معمولی است.

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که به نظر می‌رسد سیر سیاه یک پدیده اخیر است، قرن هاست که وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما قبل از اینکه در ایالات متحده به جریان اصلی تبدیل شود، در آسیا شروع شد.

فواید سلامتی

در حالی که سیر سیاه دارای ترکیب فعال آلیسین کمتری نسبت به همتای خام تازه خود است، اما دارای غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و سایر ترکیبات مفید است. این غلظت‌های بالاتر ممکن است حداقل تا حدی مسئول بسیاری از مزایای سلامتی سیر سیاه باشد:

کنترل قند خون

مانند سیر خام تازه، سیر سیاه می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا به پیشگیری از مشکلات جدی سلامتی مانند علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر کمک می‌کند. سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مرتبط با دیابت کمک کند.

محافظت از قلب

سیر خام تازه به دلیل توانایی آن در کمک به بهبود سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه ممکن است همان اثرات محافظتی را داشته باشد. سیر سیاه همچنین می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند که به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

مبارزه با برخی از سرطان‌ها

بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که می‌تواند به کاهش رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه کهنه شده همچنین می‌تواند رادیکال‌های آزاد در بدن را مسدود کند. این خاصیت آسیب سلولی را کاهش می‌دهد و می‌تواند به محدود کردن رشد و گسترش بالقوه سلول‌های سرطانی در بدن کمک کند.

سلامت مغز

سیر سیاه با آنتی اکسیدان‌های خود می‌تواند به کاهش التهاب در بدن و پیشگیری از بیماری‌های شناختی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند. همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر بخش‌های عملکرد شناختی کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی

با کاهش التهاب، آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می‌شود جلوگیری می‌کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت‌ها و باکتری‌ها مبارزه کند.

سلامت کبد

سیر سیاه ممکن است به بهبود سلامت کبد شما کمک کند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که این غذا می‌تواند به کاهش نشانگر‌های آسیب کبدی به دنبال آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و متعادل کردن مجدد اندازه سلول‌های کبد کمک کند.

سیر سیاه همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از موارد زیر است: ویتامین سی، ویتامین‌های گروه ب (B ۱، B ۲، B ۳، B ۶)، فولات، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و آهن

در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی آن را می‌دهد. با این حال، سرشار از اسید‌های آمینه، فیتونوترینت‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است. با این حال، فرآیند تخمیر، غلظت را تغییر می‌دهد.