به گزارش جهان نيوز، بخش هایی از اظهارات فاضل میبدی را در ادامه خواهید خواند:
* اظهار تاسف میکنم از اجرای چنین احکامی که باعث وهن به دین و اسلام تلقی میشود. ما در احکام اسلام به ویژه احکام کیفری اسلام، باید روح قانون را در نظر بگیریم. بدین معنا که درنظر بگیریم که مجازاتی که اعمال میشود چه قدر تاثیر و جنبه بازدارندگی دارد. اگر حکمی را اجرا کنید که جنبه بازدارندگی و نتیجه ندارد، اجرایش مهمل میشود و کار درستی نیست. بر این باورم که شلاق زدن زنی به دلیل بیحجابی، خلاف شرع، عرف و عقل است.»
*اینکه زنی به صرف معلوم شدن موی سرش، شلاق بخورد در هیچ کجای قرآن و روایات استنباط و استخراج نمیشود. حال اینکه چه کسی و چرا این مهم را جرمانگاری کرده است، من نمیدانم اما به فرض که جرمانگاری هم شده باشد، باید نگاه کنیم که این نوع برخوردهای تهدیدآمیز با مسئله بیحجابی تاثیر داشته است یا خیر. حدود یک سال و نیمی است که مسئله مبارزه با حجاب اختیاری را جدی گرفتهاند، برایش هزینه میگذارند و قانون وضع میکنند ولی مشاهده میکنیم که به نتیجه مدنظرشان نرسیدهاند و از این رو باید راه دیگری را رفت.
*اگر حجاب انتخابی جرم است (که به نظر من نیست)، باید به گونهای برخورد که فردی که حجابش را کنار گذاشته است، متذکر شود. اگر با تهدید، زندان و شلاق فرد را متذکر کنیم، از حکم نفرت پیدا میکند. اگر در اسلام و دینی این همه خشونت وجود دارد، من با دین خداحافظی میکنم.
*اگر دختری بدون حجاب در خیابان حاضر میشود ولی از نظر عدالت اجتماعی از حقوق اولیهاش برخوردار نیست، شغل و آیندهای ندارد و در فقر زندگی میکند، نباید به دلیل حجاب تعزیر و تنبیه شود.
*اگر حقوق اولیه آن دختر حل شد، آنوقت میتوانیم بگوییم چرا حجاب ندارد ولی وقتی شهروند را رها کردهاند، نه شغل و درآمدش را حل کردهاند و نه مسئله تورم، محیط زیست و هوای پاکش را بدین معناست که حقوق اولیه افراد را رها کردهایم و به حجابشان بند کردهایم؛ این امر هیچ اسلامی نیست.
*اسلام میگوید حق حیات برای هر انسانی است، یعنی حق لوازم حیات، هوای پاک، محیط زیست، شغل و رفاه و درآمد. اگر این حقوق حل نشد، بگوییم حجاب را رعایت کن که چه؟ معتقدم که قضات ما و کسانی که در مسند حکمیت و قضاوت نشستهاند، اسلام را درست نشناختهاند. ما باید نخست به حقوق اولیه افراد توجه کنیم و اگر تامین شد سراغ تکالیف بعدیشان برویم. حق بر تکلیف مقدم است. من حق هوای پاک، شغل و رفاه دارم و مادامی که این حقوق من تامین نشده، درست کردن تکلیف برای من کار درستی نیست.
به آقای میبدی باید متذکر شد:
یک: قطعا جنابشان بهتر از هرکسی میدانند که اصل ماجرا چیست اما سیاست بازی حاکم بر جریان اصلاحات -حوزوی یا غیر حوزوی- بر همه موضوعات حتی دستورات دین و قرآن اولویت دارد.
دو: میبدی مدعی شده است: «اینکه زنی به صرف معلوم شدن موی سرش، شلاق بخورد». این دروغ بزرگی است. چرا که اگر همین الان در سطح تهران قدمی بزنیم تعداد قابل توجهی از بانوان حتی با حجاب مقنعه یا روسری بخشی از موهای خود را بیرون گذاشته اند. آیا این افراد مجازات شده اند؟
سه: اوج بامزگی این روحانی اصلاح طلب جایی است که بحث آلودگی هوا، فقر، تورم و اشتغال را پیش کشیده و آنها را مقدم بر مباحث دینی دانسته است. بر فرض محال این استدلال مضحک هم قبول کنیم پس برای قشر عظیم جامعه به ویژه مناطق مرفه نشین پایتخت که از سطح مالی خوبی برخوردار هستند و بعضا از پوشش مناسبی برخودار نیستند مجوز برخورد از دید جناب میبدی صادر شده است؟
چهار: مورد برخی ها دیگر مو نیست؛ ترکیبی از برهنگی و بی حیایی با چاشنی گستاخی است که برخی موارد آن هم سازمان یافته است. حتی علی مطهری، چهره اصلاح طلب ادوار مجلس برای وضع کنونی پوشش برخی بانوان از تعبیر «گستاخی» استفاده کرد که حکومت اسلامی نمی تواند به آن بی تفاوت باشد.
پنج: جناب میبدی بدانند این دنیا مقصد نیست و باید این گزافه گویی ها با لباس مقدس پیامبر اعظم(ص) را به زودی پاسخ دهند.
اما ماجرای سازمان یافته بودن تحرکات و اقدامات رویا حشمتی چیست؟
مرکز رسانه قوه قضائیه در این باره توضیح داده است: بررسیها نشان میدهد، مدتی بوده که خانمی با وضعیت زننده و پوششی نامتعارف در برخی معابر پرتردد شهر تهران حاضر میشده است. با شناسایی و بازداشت فرد یاد شده تحقیقات از وی آغاز و در وسایل الکترونیکی او اسناد قابل تاملی به دست میآید.
در تحقیقات اولیه از این خانم مشخص میشود او کارمند یک شرکت مستقر در آمریکاست که به صورت دورکار با آنها همکاری کرده و برای آنها پروژههای ویژه را انجام میدهد.
با توجه به وضعیت خانم رویا حشمتی و انتشار تصاویر متعددی از وی در فضای مجازی و گزارشهای ضابط، مقام قضایی در وسایل الکترونیکی وی به گروه مهمی برخورد میکند. در این گروه که متعلق به شرکت خارجی و مستقر در آمریکا بوده است افراد پروژه بگیر در کنار انجام پروژه کاری یک ماموریت ویژه هم داشتهاند و آن حضور در معابر پرتردد شهر با استاندارد و شرایط تعریف شده از سوی رئیس شرکت بوده است.
در ماموریت تعریف شده از سوی رئیس شرکت آمریکایی که به زبان فارسی با افراد در ایران صحبت میکرده اینگونه آمده بود که خانمها به شرط اینکه با مسئولیت خود بدون حجاب و با وضعیت تعریف شده از سوی رئیس شرکت در سطح شهر حاضر شوند و از حضور خود مستنداتی در قالب فیلم و عکس ارسال کنند سه روز اضافه کار دریافت میکنند.
رویا حشمتی پس از هر بار انجام ماموریت واگذار شده در گروه متعلق به شرکت در فضای مجازی حاضر شده و ضمن ارسال مستندات برای کارفرمای آمریکایی از اقداماتش که با آگاهی کامل و به دفعات متعدد در معابر مختلف شهر تهران انجام میشده صحبت میکرده و گزارش میداده است. او سپس عکسها و فیلمهای ارسال شده را در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذاشته است.
رویا حشمتی و هم تیمیهایش در اقدامات سازمان یافته و ماموریت خود صرفا به داشتن پوشش زننده اکتفا نکرده و در مقاطع مختلفی مثل ماه رمضان، اقداماتی همچون روزه خواری در ملاعام را هم در دستور کار داشتند.
درباره «فاضل میبدی» بیشتر بخوانید:
برجامکُشان نگذاشتند ظریف مشکل تحریم را حل کند!
آمریکا شر ما را میخواهد ولی باید به توافق برسیم!
حجاب را به خود مردم بسپارند و مسائل دولتی را حل کنند
روش های امام خمینی حجت مطلق نیست!
امام حسین(ع) در روز عاشورا پیغام فرستاد که بیایید صلح کنیمفیلتر اینستاگرام ایران را منزوی میکند!
وجود سکولاریسم در حوزه هیچ عیبی ندارد
برخی روحانیون عادت دارند که فقط از نظام تعریف کنند
برگزاری مراسمهای محرم اصلا واجب نیست
گرانی بنزین کار نظام بود ولی به دولت حمله میکنند
اهانت روزنامه اصلاح طلب با سرمقاله فاضل میبدی
ظریف با خردی که داشت ایران را از انزوا خارج کرد∎